Otoci.net

Ned19012020

Zadnje dodano:19.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika

Mirjana Koljevina jedina kandidatkinja za ravnateljicu "Girica"

Prođu li te dvije odluke "filter" Gradskog vijeća koje će zasjedati 23. siječnja, Mirjana Koljevina postat će ravnateljica Dječjeg vrtića "Girice", a Jelena Dunato ostati ravnateljica Creskog muzeja.

Opširnije...

Zoranu Milanoviću sve osim Orleca, Ilovika i Suska, u Punti Križa neriješeno

Od 22 biračka mjesta na cresko-lošinjskom području, na njih 18 pobjedu je u drugom krugu predsjedničkih izbora, s većom ili manjom razlikom, ostvario Zoran Milanović (SDP).

Opširnije...

Milanoviću većina na otocima

Na cresko-lošinjskom području, u drugom krugu izbora za predsjednika Republike Hrvatske, Zoran Milanović (SDP) dobio je uvjerljivo više glasova od dosadašnje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović (HDZ).

Opširnije...

Jutarnji odaziv nešto veći nego u prvom krugu

U prvih četiri i pol sata rada birališta na cresko-lošinjskom otočju, odaziv glasača nešto je veći nego u prvom krugu, održanom 22. prosinca.

Opširnije...

Otočani na 22 birališta odlučuju: Milanović ili Grabar-Kitarović

U nedjelju će biti održan drugi krug izbora za predsjednika/cu Republike Hrvatske, a na cresko-lošinjskom otočju i ovaj će put biti otvorena ukupno 22 birališta.

Opširnije...

Melita Chiole preuzela Priznanje Frane Petrića

Prošle godine umirovljena srednjoškolska profesorica Melita Chiole primila je Priznanje Frane Petrića na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada Cresa, koji Grad slavi na blagdan sv. Izidora (Sidra).

Opširnije...

Cres u četvrtak dodjeljuje priznanja

Javna priznanja Grada Cresa, kojima se honorira rad građana i prijatelja Cresa u protekloj godini ili u duljem razdoblju, bit će dodijeljena u četvrtak u prostoru Osnovne škole Frane Petrića.

Opširnije...

Balija: Uputama upravnog nadzora se ugrožavaju interesi lokalnog stanovništva

Reagiranje na članak, objavljen na našemu portalu u ponedjeljak ujutro, uputio je i Filip Balija, ravnatelj Županijske lučke uprave Mali Lošinj.

Opširnije...

Mujagić: Balija želi odvući pažnju od teme koja zanima javnost

Na članak koji je jučer objavljen na našemu portalu reagiranje je poslao Arsen Mujagić, dopunivši ga pratećom dokumentacijom.

Opširnije...

Mujagić: ŽLU ne poštuje procedure; Balija: Povrijeđeno je pravo na tajnost

Našem se portalu obratio građevinski poduzetnik Arsen Mujagić iz Malog Lošinja, dostavivši niz dokumenata kojima potkrepljuje tvrdnju da Županijska lučka uprava Mali Lošinj ne poštuje procedure u radu, a sporan je i susret Mujagića s ravnateljem ŽLU Filipom Balijom...

Opširnije...

Usvojen proračun od 127 milijuna

Usvojen je proračun Grada Malog Lošinja za 2020. godinu, s prihodovnom stranom od 126.738.415,90, a rashodovnom od 127.013.415,90 kuna. Za predloženi proračun bilo je na Gradskom vijeću jedanaest glasova podrške.

Opširnije...

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!