Otoci.net

Pon18112019

Zadnje dodano:18.11.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika

Laureati primili priznanja, Ana Kučić najavila gradnju novog Doma zdravlja

Gradnju novog Doma zdravlja, na još nepoznatoj lokaciji, najavila je gradonačelnica Ana Kučić na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Malog Lošinja, održanoj tri dana uoči Dana Grada.

Opširnije...

Sjeveru Cresa voda iz Labina?

Podmorski vodovodni spoj od labinskog vodovoda iz Brestove do Porozine, pa zatim cijev do Niske i prema Belom, pa i prema Dragozetićima, mogućnost je trajnog rješenje vodoopskrbe sjevernog dijela otoka Cresa, koja je obrazložena na sjednici creskoga Gradskog vijeća.

Opširnije...

S braniteljskom udrugom na groblju i Cappelli

Na blagdan Svih svetih / Dan mrtvih, križ posvećen hrvatskim braniteljima na groblju Sv. Martin u Malom Lošinju posjetili su članovi Udruge veterana Domovinskog rata Lošinj (UVDR).

Opširnije...

Bebić dobiva Nagradu za životno djelo

Sa sedam glasova podrške nasuprot šestoro koji nisu bili za taj prijedlog, Gradsko vijeće Malog Lošinja odlučilo je ovogodišnju Nagradu za životno djelo dodijeliti Mariji Bebić. Bila je to ujedno i točka dnevnog reda o kojoj se na današnjoj sjednici najžešće raspravljalo.

Opširnije...

Domac, Nekić i Devčić napustili Povjerenstvo za utvrđivanje nepravilnosti

Tijekom aktualnog sata današnje sjednice Gradskog vijeća Malog Lošinja, vijećnici Branko Domac (PGS), Dejan Nekić (SDP) i Dubravko Devčić (neovisna lista) dali su ostavke na članstvo u Povjerenstvu za utvrđivanje nepravilnosti, navodeći da se ne žele vezivati uz povjerenstvo koji nije napravilo ništa.

Opširnije...

Zasad bez prihoda za vrtić, garažu, odvodnju i odlagalište

Na današnjoj će sjednici lošinjski gradski vijećnici "na meniju" imati smanjenje ovogodišnjeg gradskog proračuna za 20,26 posto, kako stoji u prijedlogu pripremljenom od gradskih službi.

Opširnije...

Bojana Genov poziva na odustajanje od nagrade Mariji Bebić

Svoje nezadovoljstvo prijedlogom Ocjenjivačkog suda Gradskom vijeću Malog Lošinja da ovogodišnju Nagradu za životno djelo dobije Marija Bebić, izrazila je Bojana Genov uime udruge Centar za zdravo odrastanje, uputivši otvoreno pismo članovima Vijeća...

Opširnije...

Kuljanić će biti počasni građanin, oko Nagrade za životno djelo mišljenja podijeljena

Na sjednici u utorak, Gradsko vijeće Malog Lošinja donijet će odluku o dobitnicima ovogodišnjih gradskih priznanja, a najviše prijepora ima oko Nagrade za životno djelo.

Opširnije...

Američko veleposlanstvo istražuje otoke

U posjetu Lošinju i Cresu ovih je dana dvočlana delegacija Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj.

Opširnije...

Drugi rebalans i polugodišnji izvještaji na sjednici u utorak

Za utorak, 29. listopada sazvana je sjednica Gradskog vijeća Malog Lošinja, na kojoj će biti predložen drugi rebalans ovogodišnjega gradskog proračuna te podneseni polugodišnji izvještaji o radu gradonačelnice, odnosno gradske uprave i gradskih poduzeća i ustanova.

Opširnije...

Povodom Dana neovisnosti svijeće za poginule

Izaslanstvo Grada Malog Lošinja i nekih od braniteljskih udruga koje djeluju na Lošinju, posjetili su prijepodne groblje Sv. Martin i ondje zapalili svijeće u spomen na poginule branitelje iz Domovinskog rata.

Opširnije...

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!