Otoci.net

Uto23012018

Zadnje dodano:22.01.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Zabava

Ključ u rukama maškara

I Lošinj je ušao u karnevalsko doba, predajom simboličnog ključa grada maškarama, na prvom maškaranom plesu u hotelu "Helios" na Čikatu...

Opširnije...

"Vežganima" veselo i na jakoj buri

Iako je poslijepodne u Cresu puhala jaka bura, pa je odaziv sudionika bio relativno mali, uspješno su održane prve Maškarane igre u organizaciji Karnevalske udruge "Vežgani".

Opširnije...

"Vežgani" u subotu pokreću Maškarane igre

Creski će Kons u subotu poslijepodne biti domaćin prvih Maškaranih igara u organizaciji Karnevalske udruge "Vežgani".

Opširnije...

Počeo pust, Valentina Lucis preuzela "ključ" Cresa

Uz neiscrpni rezervoar političkih tema posegnuli su članovi Karnevalske udruge "Vežgani" na današnjem otvaranju pusta u Cresu, kod lože na glavnom gradskom trgu...

Opširnije...

Lošinj zakoračio u 2018. uz rock i punk

U rock-punk stilu, u 2018. godinu ušao je Mali Lošinj - pod šatorom-kupolom na glavnom gradskom trgu nastupila je grupa "Hladno pivo".

Opširnije...

Podnevni ispraćaj Stare godine

Cresani su se, na posljednjih godina uobičajen način, oprostili od godine na odlasku. U podne je na Trgu Frane Petrića priređen ispraćaj Stare godine, na kojem je nastupila lošinjska grupa "Macaklini".

Opširnije...

Prepun trg feštom ispraća Staru godinu

Vrlo je živo na Staru godinu na glavnom trgu u Malom Lošinju. Već u prijepodnevnim satima, atmosferu su počeli "zagrijavati" otočni harmonikaši različitih naraštaja...

Opširnije...

"Pavel" pred malo ljudi, kiša i jugo odvratili dio potencijalne publike

Grupa "Pavel" nastupila je pod šatorom na glavnom trgu u Malom Lošinju, u sklopu božićno-novogodišnjeg programa, na tzv. Studentskoj večeri, u organizaciji Grada Malog Lošinja.

Opširnije...

"Pavel" večeras na Trgu RH

Kao prvi od dva "zvučnija" koncerta u božićno-novogodišnjem razdoblju u Malom Lošinju, večeras će na glavnom gradskom trgu nastupiti grupa "Pavel", u sklopu tzv. studentske večeri.

Opširnije...

Motorizirani "Djeda Mrazovi" sudjelovali u Adventu

Članovi Moto-kluba "Lošinj" nastavili su svoj višegodišnji običaj - na svojim su "ljubimcima na dva kotača" protutnjali središtem Malog Lošinja, a potom ih parkirali na glavnom gradskom trgu, priključivši se animacijskom programu u i oko šatora-kupole.

Opširnije...

Martišnjani na ZG-adventu

U velikom broju, na dvodnevnom izletu u Zagrebu bilo je članstvo Sportsko-ribolovnog kluba "Rak", jedine sportske udruge sa sjedištem u Martinšćici.

Opširnije...

Na današnji dan.....

23/1/1968

U Italiji umro dr. Bernardino Rizzi (r. 1891. u Cresu), franjevac i glazbenik