Ned22042018

Zadnje dodano:21.04.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji

Druženje Talijana pjesmom, suvenirima i zalogajima

Predstavivši se rukotvorinama i suvenirima, knjigama, elementima gastronomske ponude, pa i živom glazbom, u Cresu su susret održali članovi zajednica Talijana s područja Primorsko-goranske županije.

Opširnije...

Prvi "okrugli" jubilej maturanata iz 2008. godine

Na prvoj "okrugloj" godišnjici mature okupili su se učenici IV. razreda NB (nautičari i brodostrojari) Srednje škole Ambroza Haračića u Malom Lošinju iz školske godine 2007/08.

Opširnije...

Priveden zbog napada na šefa "Jadranke"

Zbog nasrtaja na predsjednika uprave dioničkog društva "Jadranka" Sanjina Šolića, uhapšen je Goran Morić (53).

Opširnije...

Vijenci u sjećanje na poginule borce - žrtve fašizma

Na cresko-lošinjskom području polaganjem vijenaca kod spomenika obilježen je Dan oslobođenja Cresa i Lošinja.

Opširnije...

Pukla cijev u Creskoj ulici, popravak u tijeku

U petak su bez opskrbe vodom ostali stanari malološinjskih ulica: Creske, Bernarda Capponija, Kaštela i dijelom Vittorija Craglietta.

Opširnije...

Iseljenici šalju preko 13 tisuća dolara za zdravstvo

Cresko-lošinjski iseljenici u SAD ponovo su pripremili značajnu novčanu donaciju za zdravstvo "staroga kraja". Na dobrotvornoj zabavi u Hackensacku u New Jerseyju prikupili su preko 13 tisuća dolara.

Opširnije...

Za tehničku kulturu 45 tisuća kuna

Objavljen je iznos kojim će iz proračuna Grada Malog Lošinja ove godine raspolagati pojedine organizacije u tehničkoj kulturi.

Opširnije...

Za vikend posebna regulacija prometa od Malog do Velog Lošinja

Za trajanja natjecanja u biciklističkom spustu za Svjetski kup, ovaj će vikend na Lošinju vrijediti posebna regulacija prometa između Malog i Velog Lošinja.

Opširnije...

Na kontroli otkriveno nekoliko "problematičnih"

Prema izvještaju Udruge dijabetičara, koja je u ponedjeljak u svojoj prostoriji u Malom Lošinju priredila akciju mjerenja razine šećera u krvi i krvnog tlaka, među 32 građana koji su se odazvali, bila je i nekolicina onih s vrlo visokom vrijednostima šećera.

Opširnije...

Na okupu lošinjski maturanti iz 1988. godine

Trideset godina nakon mature, pred školskom zgradom u Malom Lošinju, koja je tada nosila ime Veljka Vlahovića, okupili su se maturanti iz školske godine 1987/88., što je bila prilika za prisjećanja na školske dane, razgovor o onome što se dogodilo u međuvremenu i zabavu.

Opširnije...

Što su jeli antički olimpijci?

U vili "Perla" u Malom Lošinju, sjedištu ovdašnje Zajednice Talijana, održano je predavanje o prehrani sportaša u staroj Grčkoj. Ova je tema s Lošinjem povezana putem više od dva tisućljeća statue Apoksiomena, grčkog sportaša, pronađene u podmorju nedaleko od Lošinja, i izložene u Muzeju Apoksiomena u Malom Lošinju.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!