Pon17122018

Zadnje dodano:17.12.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji

Srednjoškolci sutra za Mihaela

U utorak u 18 sati, u predvorju zgrade Srednje škole održat će se humanitarna učenička priredba.

Opširnije...

Miljenko Matić 75 puta dao krv

Na prosinačkoj akciji dobrovoljnog davanja krvi u Cresu, krv je dalo 47 osoba, a na kraju su dodijeljena priznanja jubilarnim davateljima, među kojima je rekorder Miljenko Matić sa 75 davanja.

Opširnije...

Do Badnjaka djelomični, poslije potpuni lovostaj na srdele

Od nedjelje u podne, pa do 14. veljače, trajat će zabrana ribolova okružujućom mrežom plivaricom - srdelarom, u cijelom ribolovnom moru Hrvatske, objavilo je Ministarstvo poljoprivrede. Iznimka je dopuštena za plovila kraća od dvanaest metara, koji će moći loviti srdele do 24. prosinca u podne.

Opširnije...

Advent počeo klizanjem i gužvom ispred kućica

Na glavnom trgu u Malom Lošinju u petak navečer otvoren je Advent, a nakon toga je u pogon pušteno i klizalište, lani uvedena prosinačko-siječanjska lošinjska atrakcija.

Opširnije...

Vatrogasci i ove godine ukrasili luku

Ovaj put u malo drugačijem izdanju, u luci Malog Lošinja postavljeno je božićno drvce, u režiji Gradske vatrogasne zajednice - dakle profesionalnih i dobrovoljnih lošinjskih vatrogasaca.

Opširnije...

Info-pult

Poštovane sugrađanke i sugrađani, Komunalne usluge Cres-Lošinj d.o.o. u postupku su uvođenja novog sustava prikupljanja komunalnog otpada sukladno Uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom koja je donesena na temelju Zakona o održivom gospodarenju otpadom. Na području Grada Cresa i Grada Malog Lošinja komunalni otpad prikupljat će se pomoću polupodzemnih spremnika.

Opširnije...

Mladi donijeli glazbenu radost Domu za starije

Priredba uoči blagdana održana je u Domu za starije "Marko A. Stuparić" u Velom Lošinju, ustanovi koja osim matične zgrade, ima i podružnicu u Cresu.

Opširnije...

Prijetio pa priveden

Bez navođenja detalja, primorsko-goranski MUP u svojem je izvještaju naveo da je u ponedjeljak priveden 40-godišnjak, zbog prijetnji 38-godišnjaku.

Opširnije...

Umirovljenici upozoravaju na probleme u zdravstvu

Najbrojnija lošinjska udruga, Udruga umirovljenika Grada Malog Lošinja, održala je redovnu godišnju skupštinu.

Opširnije...

Od blagdanskih rukotvorina do pomoći potrebitima

Kako u glavnoj zgradi u Malom Lošinju, tako i u ostalim, područnim odjelima Dječjeg vrtića "Cvrčak", u tijeku je humanitarna akcija.

Opširnije...

Ledi se klizalište, "niče" kupola

Nakon što je na glavnom gradskom trgu postavljen pripadajući šator, u tijeku je priprema ledene površine na kojoj će u petak biti otvoreno klizalište, koje će na mjesec dana zaokupiti pažnju Lošinjana, prvenstveno djece.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!