Otoci.net

Sub22072017

Zadnje dodano:22.07.17

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam

Lošinj - otok vitalnosti brend vrhunske kvalitete i cjelokupnog sadržaja

Lošinj, otok vitalnosti još je jednom prepoznat kao brend vrhunske kvalitete i cjelokupnog sadržaja. Temeljem visokih ocjena izvrsnosti dobivenih u kategoriji Turizam, i ove je godine ponosni nositelj oznake SUPERBRANDS HRVATSKA 2017/2018.
Superbrands oznaka izvrsnosti, priznata je i korištena u devedeset zemalja svijeta tijekom više od dvadeset godina te je ujedno i značajan komunikacijski faktor vrijednosti brenda.

Opširnije...

Najstariji otočni turist?

Veselje u osorskom kampu "Preko mosta" u srijedu predvečer - priređena je proslava stotog rođendana, a slavljenik je Helmut Kaizik iz Krefelda, grada u njemačkoj regiji Sjeverna Rajna - Vestfalija.

Opširnije...

Lošinj uspješno plovi turističkom godinom

Lošinj u prvih šest mjeseci bilježi vrlo dobre turističke rezultate. Ostvareno je 491.700 noćenja i 89.500 dolazaka s indeksom povećanja noćenja od 19% i dolazaka od 20% u odnosu na prethodnu 2016. godinu.

Opširnije...

Lijepa gesta čeških turista

Nakon što je u nedjelju navečer neverin protutnjao Lošinjem, jedna se češka obitelj, koja ovdje ljetuje, dala na posao.

Opširnije...

Luca Sardella snimao "Parola di pollice verde" na Lošinju

Poznati talijanski TV-voditelj i kantautor Luca Sardella i njegova snimateljska ekipa prvi su put posjetili Hrvatsku kako bi talijanskom gledateljstvu predstavili zanimljivu i specifičnu turističku ponudu dijela hrvatske obale, za emisiju "Parola di pollice verde", kanala "Rete 4", a jedna od destinacija bio je upravo Lošinj.

Opširnije...

Restoran Marina otvara vrata u novom ruhu

Restoran Marina u marini Privlaka otvara svoja vrata u novom ruhu. U svježim plavo-bijelim bojama, koje podsjećaju na bijela jedra na plavom moru, nastavlja tradiciju kulinarstva koja je u istom prostoru generacijama Lošinjana i njihovih gostiju sinonim za tradicionalno dobru kuhinju i prostor ugodan za razne događaje, od marende do banketa povodom vjenčanja ili kakve druge zgode.

Opširnije...

Šarenilo glazbe povodom 172. godišnjice turizma

Povodom Dana creskog turizma, na glavnom gradskom trgu priređena je dvostruka glazbena večer.

Opširnije...

Izaberite naljepše vrtove i okućnice lošinjskog arhipelaga

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja i Grad Mali Lošinj u sklopu akcije "Lošinjski cvijet" već niz godina nagrađuju naljepše uređene okućnice, vrtove i balkone na otoku vitalnosti.   

Opširnije...

Grad Mali Lošinj u EU-projektu Antičke zamke Jadrana

U prostorijama Turističke zajednice Grada Malog Lošinja održan je inicijalni radni sastanak poslovnih subjekata okupljenih oko EU projekta ATAS - Antičke zamke Jadrana. Cilj projekta je turistička valorizacija podvodne baštine s naglaskom na antičku baštinu, odnosno promocija ronjenja kao specifičnog segmenta turizma u odabranim destinacijama.

Opširnije...

TZ Lošinja godinu dana bez direktora, natječaj u lipnju

Već godinu dana Turistička zajednica Malog Lošinja radi bez osobe na direktorskoj poziciji, a natječaj za to radno mjesto trebao bi biti objavljen početkom lipnja.

Opširnije...

"Prijatelji mora" ove godine pod nazivom "Igre"

"Prijatelji mora" ove godine pod nazivom "Igre" gostuju na Rivi lošinjskih kapetana u Malom Lošinju od 19. svibnja do 1. lipnja.

Opširnije...

Na današnji dan.....

22/7/1856

U Grmovu (otok Cres) rođen Andrija Linardić, etnograf, otvorio destileriju eteričnih ulja u Martinšćici

22/7/1965

Električna energija stigla u Martinšćicu na otoku Cresu

22/7/1984

Na Iloviku održan prvi Dan iseljenika, kasnije je manifestacija prebačena na otok Susak