Ned22092019

Zadnje dodano:22.09.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam

Završen festival "Lošinjskim jedrima oko svijeta"

Nerezinskom regatom, prikazom tradicijskih pomorskih vještina, izložbom brodica te vatrometom uz koncert klape Intrade završio je ovogodišnji festival "Lošinjskim jedrima oko svijeta" u kojem su sudjelovale brojne udruge, ustanove te pojedinci povezani s kulturno-povijesnom baštinom otoka Lošinja. Od 7. do 21. rujna 2019. bogatu maritimnu baštinu te zlatno doba pomorstva na Lošinju brojni posjetitelji mogli su upoznati zahvaljujući bogatom kulturno zabavnom programu festivala "Lošinjskim jedrima oko svijeta".

Opširnije...

Za zlatni pir ponovo na Lošinju

Bračni par Rita Verga i Carlo Bazzoli iz Gavarda u općini Brescia, blizu jezera Garda, vratio se Lošinju u važnom obiteljskom trenutku - na pedesetu godišnjicu braka.

Opširnije...

Inauguracija KeyQ+ točke - Muzeja Apoksiomena u Malom Lošinju

U sklopu projekta "KeyQ+: Kultura i turizam kao ključevi kvalitete za prekogranični razvoj Italije i Hrvatske", 10. rujna 2019. u Malom Lošinju održan je program za projektne partnere i sudionike, s ciljem razmjene iskustva, prezentacije proizvoda i jelovnika partnera u projektu te promocije projektnih rezultata. Ovom je prilikom TZG Malog Lošinja održala inauguraciju Muzeja Apoksimena kao KeyQ+ točke koja je dio turističkog itinerara u sklopu europskog projekta KeyQ+.

Opširnije...

HNK Zagreb izveo baletnu predstavu "Apoksiomen" u Malom Lošinju

U centru grada Malog Lošinja, 7. rujna 2019. po prvi put održana je baletna predstava "Apoksiomen" u izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta Zagreb!

Opširnije...

Baletna predstava "Apoksiomen" u Malom Lošinju

Od 7. do 21. rujna 2019. godine Lošinj se ponovno vraća u vrijeme zlatnog doba pomorstva zahvaljujući bogatom kulturno zabavnom programu festivala "Lošinjskim jedrima oko svijeta", a u sklopu otvorenja 7. rujna na malološinjskom gradskom trgu s početkom u 21 sat uživat ćemo u izvedbi baletne predstave "Apoksiomen" Hrvatskog narodnog kazališta iz Zagreba!

Opširnije...

Na Lošinju ostvareno dva milijuna noćenja

Već jedanaest godina zaredom grad Mali Lošinj je dosegnuo dva milijuna noćenja. Ove godine 1. rujna je ostvareno 2.013.495 noćenja, te se time Mali Lošinj svrstao u top deset vodećih hrvatskih destinacija s najviše ostvarenih noćenja.

Opširnije...

Festival "Lošinjskim jedrima oko svijeta" 7.-21. 9. 2019.

Od 7. do 21. rujna 2019. godine Lošinj se ponovno vraća u vrijeme zlatnog doba pomorstva zahvaljujući bogatom kulturno-zabavnom programu festivala "Lošinjskim jedrima oko svijeta". I ove godine u sklopu festivala nas očekuju zanimljiva, raznovrsna sportska, kulturna i zabavna događanja, a Ivan Gamulin Đani, "Ljetno kino" & Max Juričić te klapa "Intrade" osigurat će vrhunsku zabavu!

Opširnije...

9. festival lošinjskih balkona

Već devetu godinu zaredom na otoku vitalnosti održat će se jedna od atraktivnih manifestacija "Festival lošinjskih balkona".

Opširnije...

Pristojbe bez promjena, osim onih uvjetovanih zakonom

Potvrdi li u rujnu Skupština Primorsko-goranske županije odluku Turističkog vijeća TZ Malog Lošinja, turističke pristojbe za 2020. godinu ostat će uglavnom u ovogodišnjim okvirima, s iznimkom onih poskupljenja koja proizlaze iz zakonskih promjena.

Opširnije...

I Cres nakon pozitivnog lipnja ima pad u srpnju

I na području Turističke zajednice Cresa zabilježeni su bolji rezultati u lipnju, ali nakon toga i slabiji u prvoj polovici srpnja.

Opširnije...

Lošiji srpanj nakon dobroga lipnja

U prvoj polovici srpnja ove godine na području Turističke zajednice Lošinja, koja obuhvaća administrativno područje Grada, evidentirano je 4,6 posto manje noćenja i šest posto manje turističkih dolazaka nego u prvoj polovici lanjskoga srpnja.

Opširnije...

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!