Otoci.net

Pon18112019

Zadnje dodano:18.11.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam

Interpretacijskom centru pomorske baštine Logeru "Nerezinac" nagrada "Simply the best"

Interpretacijski centar pomorske baštine loger "Nerezinac" dobitnik je ovogodišnje tradicionalne hrvatske nagrade "Simply the best"!

Opširnije...

Info-dan za iznajmljivače

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja poziva sve privatne iznajmljivače na području Grada Malog Lošinja na Info dan za iznajmljivače koji će se održati 20. studenog 2019. u malološinjskom hotelu "Aurora", s početkom u 18 sati!

Opširnije...

Lošinju priznanje kluba održivog razvoja

Međunarodni dani "zelenih" destinacija, točnije njihov drugi dio, održan je u Malom Lošinju, a u sklopu priredbe dodijeljena su i ovogodišnja priznanja.

Opširnije...

Mali Lošinj najuspješnija destinacija turizma zdravlja, a loger "Nerezinac" dobitnik Inovacije godine

Mali Lošinj proglašen je najuspješnijom destinacijom turizma zdravlja, a interpretacijski centar pomorske baštine otoka Lošinja - Loger "Nerezinac" dobitnik godišnje hrvatske turističke nagrade za Inovaciju godine na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma!

Opširnije...

Surdić turistički vodič godine

Daniele Surdić iz Cresa, na 23. danima hrvatskog turizma proglašen je najboljim turističkim vodičem Hrvatske.

Opširnije...

Proglašeni najbolji radnici u turizmu, dodijeljena posebna priznanja

Na svečanosti u Muzeju Apoksiomena, Turistička zajednica Lošinja dodijelila je svoja godišnja priznanja, kojima nastoji u prvi plan staviti one koji izravno rade u turizmu ili u djelatnostima u kojima također dolaze u dodir s turistima, a sve to večer uoči Svjetskoga dana turizma.

Opširnije...

KeyQ+: Završna konferencija projekta

Nakon obilaska talijanskih Caorla, Pramaggiorea i Portogruara, 24. rujna 2019. godine u Veneciji je održana završna konferencija projekta "KEYQ+: Kultura i turizam kao ključevi kvalitete za prekogranični razvoj Italije i Hrvatske" čiji partner je i Turistička zajednica Grada Malog Lošinja.

Opširnije...

Završen festival "Lošinjskim jedrima oko svijeta"

Nerezinskom regatom, prikazom tradicijskih pomorskih vještina, izložbom brodica te vatrometom uz koncert klape Intrade završio je ovogodišnji festival "Lošinjskim jedrima oko svijeta" u kojem su sudjelovale brojne udruge, ustanove te pojedinci povezani s kulturno-povijesnom baštinom otoka Lošinja. Od 7. do 21. rujna 2019. bogatu maritimnu baštinu te zlatno doba pomorstva na Lošinju brojni posjetitelji mogli su upoznati zahvaljujući bogatom kulturno zabavnom programu festivala "Lošinjskim jedrima oko svijeta".

Opširnije...

Za zlatni pir ponovo na Lošinju

Bračni par Rita Verga i Carlo Bazzoli iz Gavarda u općini Brescia, blizu jezera Garda, vratio se Lošinju u važnom obiteljskom trenutku - na pedesetu godišnjicu braka.

Opširnije...

Inauguracija KeyQ+ točke - Muzeja Apoksiomena u Malom Lošinju

U sklopu projekta "KeyQ+: Kultura i turizam kao ključevi kvalitete za prekogranični razvoj Italije i Hrvatske", 10. rujna 2019. u Malom Lošinju održan je program za projektne partnere i sudionike, s ciljem razmjene iskustva, prezentacije proizvoda i jelovnika partnera u projektu te promocije projektnih rezultata. Ovom je prilikom TZG Malog Lošinja održala inauguraciju Muzeja Apoksimena kao KeyQ+ točke koja je dio turističkog itinerara u sklopu europskog projekta KeyQ+.

Opširnije...

HNK Zagreb izveo baletnu predstavu "Apoksiomen" u Malom Lošinju

U centru grada Malog Lošinja, 7. rujna 2019. po prvi put održana je baletna predstava "Apoksiomen" u izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta Zagreb!

Opširnije...

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!