Otoci.net

Sub23092017

Zadnje dodano:23.09.17

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Fafangelov "Levante 52" najbrži u Nerezinama

Osamnaest posada tradicijskih barki na jedra sudjelovalo je u subotnjoj, 41. po redu Nerezinskoj regati.

Opširnije...

Lošinjani izgubili u Otočcu

Na gostovanju u Otočcu, lošinjski su nogometaši, doživjeli četvrti poraz i ostaju na bodu osvojenom prošli tjedan. Kako je fažanska "Mladost" u ovom kolu dobila utakmicu, Lošinjani su ostali jedina momčad sa samo jednim bodom u tablici.

Opširnije...

Lošinjanke najprije protiv druge ekipe "Rijeke"

Objavljen je raspored utakmica u novoj sezoni Druge hrvatske lige Zapad za odbojkašice, drugoj otkako su se seniorke "Lošinja" uključile u natjecanje.

Opširnije...

Od regate do Tedija Spalata

Za subotu je najavljeno vrijeme idealno za održavanje Nerezinske regate tradicijskih plovila. Osim okupljanja posada pasara, guceva, gajeta i drugih barki, pripremljen je i zabavni program.

Opširnije...

Danijel Nurkić poboljšao rezultat otprije dvije godine, pikira na puni "Ironman"

Cresaninu Danijelu Nurkiću protekli će vikend ostati u trajnom sjećanju - po drugi put je uspješno završio triatlon "Ironman 70.3" u Puli, no sada s osjetno boljim rezultatom od onoga prije dvije godine.

Opširnije...

Vuković i Lamza kreću u kvalifikacije za reprezentaciju

Dvojica lošinjskih bridžista, međunarodni majstor Vladimir Lamza i majstorski kandidat Ivan Vuković, predstojeći će vikend zaigrati u kvalifikacijama za reprezentaciju Hrvatske.

Opširnije...

"Lošinj" predao kup-utakmicu

Bez odigrane minute ostaju nogometaši "Lošinja" i u ovosezonskom kup-natjecanju.

Opširnije...

Gospić: Slijedi uživanje u ribolovu bez natjecanja

Niti dva dana nakon osvajanja druge euroafričke titule, a točno sedam godina nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka u podvodnom ribolovu, razgovaramo s Danielom Gospićem, koji će po svemu sudeći ubuduće loviti samo iz gušta, na revijalnim natjecanjima...

Opširnije...

Spišić i Filipaš jedrile na OP Slovenije

Dorotea Spišić i Tajana Filipaš, kadetkinje lošinjskog Jedriličarskog kluba "Jugo", jedrile su na Otvorenom prvenstvu Slovenije za klasu "optimist", od petka do nedjelje u Izoli.

Opširnije...

Gospić zaključio poglavlje o reprezentaciji

Jučerašnjim osvajanjem pojedinačne zlatne i momčadske srebrne medalje na Euroafričkom prvenstvu u Malom Lošinju, Daniel Gospić oprostio se od nastupa za državnu reprezentaciju.

Opširnije...

Rafaela Rabič i Josip Sorić najbrži na "Apoksiomenovom izazovu"

Zbog velikih valova uzrokovanih zapadnjakom, pomućen je program "Apoksiomenovog izazova", natjecanja u daljinskom plivanju održanom u nedjelju u Malom Lošinju. Najbrža ukupno, pa time i najbrža plivačica bila je Rafaela Rabič iz Radovljice (Slovenija). Od plivača, najbrži je bio Josip Sorić, dječak iz omladinskog pogona Vaterpolo kluba "Lošinj".

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

23/9/1902

Rođen Branko Kojić, znanstvenik, upravitelj Jadranskog instituta JAZU, autor studija o turizmu otoka