Sri21082019

Zadnje dodano:20.08.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Pobijedio mladi Peter Vitamvas

Sedamnaestogodišnji Peter Vitamvas iz Ljubljane pobijedio je na sedmom otvorenom ljetnom turniru Stolnoteniskog kluba "Lošinj", odigranom na glavnom trgu u Malom Lošinju.

Opširnije...

Večeras stolni tenis na Trgu RH

Na glavnom trgu u Malom Lošinju u ponedjeljak navečer bit će održan otvoreni pojedinačni stolnoteniski turnir.

Opširnije...

"Gromača" pobijedila na osmom memorijalu

Ekipa "Gromača" za koju su boćali Pjerino Kučić, Pjerino Jurjako, Hanka Kučić i Milan Žunić pobijedila je na Memorijalu Josipa Cesarića održanom u Beleju i Ustrinama povodom Rokove, pučke fešte Beleja.

Opširnije...

U borbi na Čikatu osvojeno prvo mjesto

Pobijedivši Rovinjce u uzvratu većom razlikom od one koju su oni napravili u prvom susretu, lošinjski vaterpolisti osvojili su prvo mjesto u riječkoj skupini Treće hrvatske lige.

Opširnije...

Pobijedio 12-godišnji Andraž Gregorič

Iako je zbog uobičajenih ljetnih obaveza mnogih lošinjskih šahista samo održavanje turnira bilo pod upitnikom, ipak se okupilo dovoljno igrač(ic)a za sedmi turnir za Prvenstvo Lošinja u brzopoteznom šahu. Pobijedio je dvanaestogodišnji drugokategornik Andraž Gregorič iz Nove Gorice.

Opširnije...

I otočani plivali od Šila do Crikvenice

U plivačkom maratonu od Šila na otoku Krku do Crikvenice bili su zastupljeni i natjecatelji(ce) s cresko-lošinjskog otočja.

Opširnije...

Žunić, Kučić, Dragoslavić i Vidak pobjednici u Ustrinama

Na boćarskom turniru trojki održanom u sklopu pučke fešte u Ustrinama, pobijedila je momčad "Četiri matadora" za koju su igrali Milan Žunić (proglašen naj-igračem turnira), Pjerino Kučić, Mate Dragoslavić i Marinko Vidak, nadigravši mlađe kolege.

Opširnije...

D. Spišić sedma na Kupu Košljuna

Dvoje predstavnika lošinjskog JK "Jugo" jedrilo je prošli vikend na Kupu Košljuna u klasi "laser 4.7".

Opširnije...

Pobjeda vrijedna razigravanja

Lošinjski su vaterpolisti još jednom pobijedili "Crikvenicu" i time osigurali mjesto u razigravanju za prvake Treće hrvatske vaterpolske lige, pošto "Delfin" nastupa izvan konkurencije.

Opširnije...

"Lošinj" dopalo gostovanje u Lovranu

Određeni su parovi prvog kola Kupa Primorsko-goranske županije u nogometu, prema kojima će 25. kolovoza nogometaši "Lošinja" gostovati u Lovranu. Igra se po jedna utakmica, bez uzvrata.

Opširnije...

Lošinjski šahisti "iščupali" tri remija protiv Ivana Šarića

Velemajstor Ivan Šarić iz Splita, najbolje rejtingirani hrvatski šahist, član svjetskog "top 100" i lanjski prvak Europe, gostovao je u Malom Lošinju i odigrao simultanku na 22 ploče, pobijedivši 20,5:1,5.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

21/8/1879

Na Unijama rođen Ivan Radoslović, učitelj, proganjan od talijanske vlasti, potom predsjednik Narodno-oslobodilačkog odbora Ilovika, umro 1975. g.