Otoci.net

Pet17082018

Zadnje dodano:16.08.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Ilovčani dočekali svojeg veslača

Sedamnaestogodišnji Mateo Stojšić, član Veslačkog kluba "Jadran" iz Rijeke, a s otoka Ilovika, kao član posade četverca bez kormilara došao je do sedmog mjesta na Svjetskom prvenstvu za juniore održanom u Češkoj, pa mu je na Iloviku priređen doček.

Opširnije...

"Lošinj" pobijedio u Rovinju, sedam golova Jureše

Lošinjski su vaterpolisti na gostovanju u Rovinju napravili iznenađenje, svladavši domaći favorizirani sastav u posljednjim trenucima utakmice.

Opširnije...

Vujasić opet bolji od Martinellija

Zvonimir Vujasić je u reprizi lanjskog finala drugi put zaredom, a četvrti put ukupno postao pobjednik otvorenog ljetnog stolnoteniskog turnira na glavnom trgu u Malom Lošinju, u organizaciji STK "Lošinj".

Opširnije...

Mobilizacija na Čikatu, aktivirali se i veterani

Lošinjski nogometaši odradili su u ponedjeljak i utorak prva dva treninga, nakon što je objavljeno da će se u novoj sezoni seniorska momčad ponovo natjecati, sada u Drugoj županijskoj ligi Primorsko-goranskoj.

Opširnije...

Na Velom žalu najspretnija zagrebačka trojka

Zagrebačka ekipa Svibor Dolenec, Matija Šulc i Valentina Vrbanc pobijedila je na turniru trojki u odbojci na pijesku, odigranom na Velom žalu u Malom Lošinju protekle subote.

Opširnije...

"Krčina" sve riješila za minutu, "Swag" i Masalin najspretniji

Natjecanjem na klizavom stupu, finalom turnira u malom nogometu i natjecanju u potezanju konopa, zaključene su osmodnevne Nerezinske ljetne igre.

Opširnije...

Sanja Miočić najbrža trkačica na Nerezinskim igrama

Miran Cvet iz KGT "Papež" iz Kamnika, odnosno Sanja Miočić iz Malog Lošinja, bili su najbrži na utrci na 5,5 km održanoj u Nerezinama, u sklopu tamošnjih Ljetnih igara. Utrka je pod nazivom "Glow Run" počela u luci u Nerezinama, a završila je na Ridimutku. Trčala su 53 muškarca i 38 žena.

Opširnije...

Lošinjani ponovo uvjerljivi protiv "Palade"

Lošinjski su vaterpolisti udvostručili bodovni saldo nakon što su još jednom nadigrali njivičku "Paladu". Zanimljivo je da se gotovo ponovio rezultat iz dvoboja u Njivicama, gdje je "Lošinj" dao gol manje, a primio gol više.

Opširnije...

Semenj: Virtič ponovio pobjedu iz 2016. godine

Kao i prije dvije godine, majstorski kandidat Franc Virtič iz Maribora pobijedio je na šahovskom turniru uoči Semnja u Cresu, odigranom na trgu ispred palače Arsan. Natjecalo se 27 šahist(ic)a iz Hrvatske i Slovenije, a igralo se sedam kola, na tempo od 15 minuta po igraču.

Opširnije...

Spišići jedrili u Novom; Dorotea peta ukupno

Dorotea Spišić bila je peta ukupno i treća od djevojčica, a njen brat Patrik Spišić trinaesti na Novljanskoj regati klase "optimist".

Opširnije...

Slovenci nenadmašni na boćarskom turniru

Slovenska momčad PD "Komenda" pobijedila je na trodnevnom boćarskom turniru održanom uoči Semnja u Cresu, na kojemu je sudjelovalo osam ekipa.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!