Pon17122018

Zadnje dodano:17.12.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Četrnaest ekipa odigralo Božićni turnir

Ekipa "Tetka i netjaci" za koju su igrali Josip Filković, Tomislav Žunić, Alen Ivanić, Dragica Starčević i Bare Meljankić pobijedila je na Božićnom turniru Kuglačkog kluba "Jadranka hoteli" odigranom u Malom Lošinju.

Opširnije...

Derbi odlučen u tri neizvjesna seta

Vodeća ekipa II. lige Zapad, drugi sastav "Rijeke", gostovao je na parketu Bočaca i pred glasnom lošinjskom publikom došao do pobjede u tri neizvjesna seta, pokazavši nešto veću pojedinačnu kvalitetu.

Opširnije...

Orlić, Nikolić i Peleš osvojili Kup gradova

Ekipa Martinšćice za koju su lovili Tomislav Orlić, Kristian Nikolić i Vanja Peleš, osvojila je ovogodišnji Kup gradova u podvodnom ribolovu u organizaciji SRD "Udica" iz Malog Lošinja, koje ove godine slavi 70 godina postojanja.

Opširnije...

"Cresu" dvanaesto mjesto

Na I. otvorenom prvenstvu Primorsko-goranske županije u ubrzanom šahu, za uzrast do 12 godina, ekipa ŠK "Cres" plasirala se na dvanaesto mjesto od 14 sastava.

Opširnije...

Cresani u otočnom dvoboju bolji od Krčana

U otočnom dvoboju mlađih kadeta, uspješniji su bili Cresani, iako su u prvoj četvrtini imali dosta problema...

Opširnije...

Spišići jedrili na "Sv. Nikoli"

Dorotea i Patrik Spišić, jedriličari lošinjskog "Juga", nastupili su na regati "Sv. Nikola" za klasu "optimist", održanoj u Puli.

Opširnije...

Creska djeca osvojila sedam medalja u Đakovu

Zapažen nastup članova škole jiu-jitsu kluba "Pura vida" iz Cresa na Otvorenom božićnom turniru u Đakovu, koji je sveukupno u raznim kategorijama okupio više od 150 natjecatelj(ic)a.

Opširnije...

Četiri medalje judaša na PGŽ-prvenstvu

Mladi članovi Judo kluba "Lošinj" tijekom vikenda su u Rijeci sudjelovali na županijskim natjecanjima i došli do ukupno četiri medalje.

Opširnije...

Stopar prvi, Vodarić treći u Ičićima

Guido Stopar iz lošinjske "Udice" pobjednik je Novogodišnjeg kupa u udičarenju, u konkurenciji do 12 godina, održanog u Ičićima.

Opširnije...

Važan bod kuglača u gostima

Lošinjski kuglači osvojili su bod na gostovanju kod drugoplasiranog "Grobničana RB", a time je i završila ligaška polusezona.

Opširnije...

Muškardin 6 iz 9 na "Zagreb Openu"

Lošinjski FIDE-majstor Mario Muškardin imao je vrlo dobar nastup na tradicionalnom šahovskom "Zagreb Openu", ujedno Memorijalu Krunoslava Hulaka. U devet kola odigranih tijekom proteklih osam dana, Muškardin je prikupio 6 bodova iz devet partija, plasiravši se na diobu 19.-25. mjesta, po dodatnim kriterijima bio je 21.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!