Otoci.net

Sub22072017

Zadnje dodano:22.07.17

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Virtič ispred Muškardina

Gost iz Maribora, majstorski kandidat Franc Virtič, pobijedio je na šestom turniru za Prvenstvo Lošinja u brzopoteznom šahu. Od domaćih igrača, najbolje se plasirao Mario Muškardin, na drugo mjesto, zaradivši time pet bodova za ukupni poredak.

Opširnije...

Otišli Udović, Valenčić, Fatić i Belobrajdić

Četvorica standardnih prvotimaca "Lošinja" u protekloj sezoni (neki i dulje), napustila su klub s Čikata, koji je odlučio znatno smanjiti broj nogometaša "sa strane".

Opširnije...

Lošinjani treći momčadski, Turkalj prvi pojedinačno

Momčad SK "Mali Lošinj" (Ivan Turkalj, Tomislav Baljak i Borislav Jelić) plasirala se na treće mjesto na turniru u streljaštvu - velikokalibarskom pištolju, povodom Dana Drenove u Rijeci.

Opširnije...

Lošinjski mališani natjecali se u Umagu

Nakon lošinjskih kvalifikacija u svibnju, lošinjska djeca sudjelovala su na državnoj završnici Sportskih igara mladih u trčanju na 60 metara i igri graničara, održanoj u Umagu.

Opširnije...

Neuspjela večer u Crikvenici

Iako su u drugom kolu zaigrali u nešto kompletnijem sastavu u odnosu na onaj prije tjedan dana, lošinjski su vaterpolisti pretrpjeli još jedan poraz.

Opširnije...

U Lubenicama obnovljeno boćalište

Prije nekoliko dana otvoreno je novouređeno boćalište u Lubenicama. Boćalište je izgrađeno krajem 1981. godine, a nakon višegodišnje zapuštenosti projekt njegove obnove i uređenja pokrenule su udruge "Zlatni ljudi" iz Rijeke i "Ruralna otočna grupa - Muzej ovčarstva" iz Cresa - potonja je preuzela organizaciju i aktivnosti ugašene udruge Centar za održivi razvoj Gerbin iz Lubenica.

Opširnije...

Lošinjani večeras u Crikvenici

Pred lošinjskim vaterpolistima nastup je u drugom kolu ovogodišnje Treće hrvatske lige - skupine Rijeka.

Opširnije...

E. Skočibušić brani boje Hrvatske u Tajlandu

U dalekoj Pattayi u Tajlandu 13. srpnja počinje Svjetsko prvenstvo jedriličarske klase "optimist" na kojem će sudjelovati i Emanuel Skočibušić s Lošinja, kao jedan od petorice hrvatskih predstavnika na natjecanju.

Opširnije...

Škoda poveo donedavne suigrače

Pod vodstvom novog trenera, mladog Deana Škode, nogometaši "Lošinja" odradili su prvi trening uoči nove četvrtoligaške sezone.

Opširnije...

Oslabljeni "Lošinj" pao pred Poropatovim udarom

Prorijeđeni sastav "Lošinja", bitno neiskusniji od onoga koji je igrao lanjsko prvenstvo i zimsko-proljetnu Alpe-Adria ligu, nije izdržao pred naletima gostiju iz Rovinja, u čijim se redovima istaknuo sedmerostruki strijelac Silvio Poropat.

Opširnije...

Purić stopostotno na petom turniru

Bojan Purić pobijedio je, sa stopostotnim učinkom, na petom turniru za Prvenstvo Lošinja u brzopoteznom šahu, koji je okupio devetoro igrač(ic)a.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

22/7/1856

U Grmovu (otok Cres) rođen Andrija Linardić, etnograf, otvorio destileriju eteričnih ulja u Martinšćici

22/7/1965

Električna energija stigla u Martinšćicu na otoku Cresu

22/7/1984

Na Iloviku održan prvi Dan iseljenika, kasnije je manifestacija prebačena na otok Susak