Otoci.net

Uto23012018

Zadnje dodano:22.01.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Pobijeđeno "Škrljevo", nastavak borbe za čelna mjesta tablice

Pobjedom nad "Škrljevom", klubom čiji se seniorski sastav natječe na prvoligaškoj sceni, creski kadeti nastavili su borbu za čelna mjesta ljestvice Primorsko-goranske županijske lige.

Opširnije...

Bogdanović i Bernabić prekinuli niz Ostromana i Orlića

Nakon što su tri godine u nizu pobjeđivali Antonio Ostroman i Tomislav Orlić, Lignjada sv. Antuna Opata u Velom Lošinju je ove godine dobila nove pobjednike - Nenada Bogdanovića i Danijela Bernabića.

Opširnije...

Kuglačice istupaju iz lige

Devet dana uoči termina prve utakmice proljetnog dijela sezone Druge lige kuglačica, objavljeno je da ženska ekipa lošinjskog Kuglačkog kluba "Jadranka hoteli" istupa iz daljnjeg natjecanja.

Opširnije...

I Gršković prešao u "Cres"

Nekoliko dana nakon Boška Babića, i Tin Gršković napustio je "Lošinj" i postao nogometaš susjednog "Cresa".

Opširnije...

Kauzlarić prešao u "Borac"

Nakon što je Deni Erceg prešao u "Vihor" iz Baške, a Boško Babić u "Cres", nogometaš "Lošinja" prestao je biti i Saša Kauzlarić.

Opširnije...

Rerečići pobijedili na Lignjadi

Pino i Danijel Rerečić pobijedili su na lignjadi na Unijama, koja je protekli vikend održana nakon višekratnih odgoda zbog lošeg vremena - trebala je biti održana jesenas u sklopu proslave blagdana sv. Andrije. Sudjelovalo je osam ekipa.

Opširnije...

Babić prelazi u "Cres"

Nakon što je "Lošinj" objavio odustajanje od natjecanja u Četvrtoj HNL Zapad, klub s Čikata napustit će ponajbolji njegov nogometaš, napadač Boško Babić.

Opširnije...

Pavičić: Nema osnovnih uvjeta za daljnje nastupanje seniora

Odlaskom dvojice od tročlane "kralježnice" klupske uprave, Marko Pavičić našao se u središtu pažnje u najnovijim preslagivanjima u Nogometnom klubu "Lošinj". U nezahvalnoj ulozi onoga kojemu je preostalo da "ugasi svjetlo" - do ponedjeljka tajnik, od ponedjeljka direktor kluba - u razgovoru je dao svoje viđenje situacije koja je izazvala zanimanje lošinjske (sportske) javnosti.

Opširnije...

Prekinut kontinuitet koji je trajao od 1976. godine

Nakon 41 kompletne sezone, što je nogometaše "Lošinja" činilo lošinjskim sportskim klubom s najduljim kontinuitetom nastupanja seniora u ligaškom natjecanju, duboka upravljačko-kadrovska kriza rezultirala je prekidom ovog niza.

Opširnije...

"Lošinj" napušta ligu

U proljetnom dijelu natjecanja Četvrte HNL Zapad neće biti nogometaša "Lošinja". Špekulacije su dobile potvrdu na izbornoj skupštini NK "Lošinj", nakon koje klub više nema predsjednika, a na mjesto direktora izabran je dosadašnji tajnik Marko Pavičić.

Opširnije...

Mali Cresani peti u Pazinu

Na novogodišnjem turniru u "mini-basketu" u Pazinu, djeca Košarkaškog kluba "Cres" plasirali su se na peto mjesto. Sudjelovalo je šest klubova, a dolaskom jednog talijanskog kluba - ujedno i osvajača turnira - "San Giovanni di Valdarno", turnir je bio i međunarodni.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

23/1/1968

U Italiji umro dr. Bernardino Rizzi (r. 1891. u Cresu), franjevac i glazbenik