Otoci.net

Ned19012020

Zadnje dodano:19.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Kultura

Od priloga s klapskog koncerta dječaku nabavljeno računalo

Donacija vrijednosti od gotovo pet i pol tisuća kuna upućena je obitelji dječaka Mihaela iz Malog Lošinja, o kojemu - uslijed teške obiteljske tragedije - sada skrbe djed i baka.

Opširnije...

Na izložbi i Ana Badurina

I ove godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Malom Lošinju gostuje godišnja izložba Društva hrvatskih književnih prevodilaca, a u izloženoj građi zastupljen je i Lošinj.

Opširnije...

Otočne ljepote izložene u Pireju

Izložba fotografija autora Marka Vrdoljaka "Ljepote Hrvatske", koja sadrži i fotografije načinjene na cresko-lošinjskom otočju, otvorena je u Pireju (Atena).

Opširnije...

Elena Ferrante bez premca među otočnom publikom

Romani Elene Ferrante, što je pseudonim talijanske autorice koja svoj identitet ne želi otkriti javnosti, bile su najposuđivanije knjige u gradskim knjižnicama Lošinja i Cresa u 2019. godini.

Opširnije...

Bez kino-predstava do 24. siječnja

U Malom Lošinju neće biti kino-predstava do 24. siječnja, doznajemo iz Pučkog otvorenog učilišta Mali Lošinj, pri kojemu radi Kino Vladimira Nazora.

Opširnije...

U Velom Lošinju nastupili rusko-ukrajinski glazbenici

U nedavno preuređenoj dvorani Mjesnog odbora, tzv. kino-sali u Velom Lošinju, nastupio je Duo Balyk, glazbeni i životni par koji posljednjih dvadesetak godina živi u Hrvatskoj, a rodom su iz Rusije, odnosno Ukrajine.

Opširnije...

"Teha" i "Burin" održali Božićnu matineju

U kraćem izdanju i drugačijem terminu u odnosu na ranije godine, s početkom u 11.30 sati, održan je božićni koncert u organizaciji creske ženske klape "Teha", pod nazivom "Božićna matineja".

Opširnije...

"Teha" ovaj put priređuje matineju

Umjesto dosadašnjeg dugogodišnjeg formata - večernjeg koncerta, ove će godine ženska klapa "Teha" u Cresu prediti Božićnu matineju.

Opširnije...

Božićna čestitka obitelji Veljak

Kako se već uobičajilo u predbožićno vrijeme, u Malom Lošinju koncert je u subotu navečer održala glazbena obitelj Veljak iz Rijeke. Mjesto održavanja bila je glavna dvorana Lošinjskog muzeja.

Opširnije...

Na priredbi povodom sv. Nikole gostovali mladi Koreničani

Priredbu za djecu organiziralo je Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Malog Lošinja.

Opširnije...

I Lošinj ima svoj "Shallow"

S pjesmom "Shallow", duet vokalistice Adriane Vajentić i Daniela Theimera, vokala i na električnoj gitari, iskorak je na ovogodišnjem Božićno-novogodišnjem koncertu Puhačkog orkestra "Josip Kašman" u Malom Lošinju.

Opširnije...

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!