Postanite dio artDENTAL obitelji!

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2024-04_artdental-promo4-2024a.jpgJeste li već čuli za artDENTAL dentalnu kliniku, koja se nalazi u Kastvu (iznad Opatije)?


artDENTAL je dentalna klinika s više od 25 godina iskustva i s više od 22.000 ugrađenih dentalnih implantata. Na čelu tima su supružnici dr.dent.med. Nina Varljen Nikolić i specijalist oralne kirurgije dr.dent.med. Marko Nikolić.

Cjelokupan tim artDENTAL-a je iznimno profesionalan i educiran. Kao posebnost klinike važno je istaknuti vlastiti kirurški tim, te mogućnost odrađivanja vrhunskih, operativnih intervencija iz područja oralne kirurgije i implantologije. Na čelu kirurškog tima je doktor Marko Nikolić, specijalist oralne kirurgije, koji može ponuditi niz vrhunskih operativnih tehnika, u ordinacijama koje su opremljene najsuvremenijom tehnologijom prema najvišim standardima struke.

Klinika je opremljena najsuvremenijom rendgenskom dijagnostikom: panorama i 3D rendgen (CT), što znači da već na prvom pregledu možete dobiti kompletnu dijagnostiku.

I što je vrlo važno nema dugih čekanja za termin!

Za svaki završeni rad, klinika izdaje knjižicu kvalitete s detaljnim opisom rada i upotrebljenog materijala. Neizostavno je napomenuti da su nakon svih završenih radova, važne redovite stomatološke kontrole, barem jednom godišnje.
Kao zahvalu za pruženo povjerenje, pacijentima koji završe radove u visini određenog iznosa, darujemo vikend za dvije osobe u prekrasnom hotelu.
Najveći broj pacijenata u kliniku dolazi putem preporuke zadovoljnih pacijenata, što je iznimno važno i potvrda je kvalitete i prepoznatljivosti tvrtke u lokalnoj zajednici, ali i među pacijentima koji dolaze iz ostalih zemalja.

Individualan pristup prije svega!

Prvi pregled u klinici je najvažniji i posvećuje mu se puno vremena, kako bi se pronašao najadekvatniji rad za svačiji problem, uvažavajući želje, potrebe i financijske mogućnosti.

Sve nedoumice mogu se u potpunosti izbjeći ili barem smanjiti stručnim i profesionalnim pristupom doktora dentalne medicine, te informiranjem pacijenta o svakoj fazi terapije.

Već na taj način pacijent stječe povjerenje i sigurnost za daljnji rad.

U artDENTAL klinici pacijentima su omogućene vrhunske stomatološke usluge, pružene uz osmijeh i prisnost tako da se pacijenti osjećaju kao dio obitelji.

Koriste se isključivo provjerene metode liječenja i najviša kvaliteta materijala, kako bi se pacijentima osiguralo maksimalno zadovoljstvo, udobnost i sigurnost.

Rješenja za bezube čeljusti

Nedostatak zuba dovodi do poremećaja u žvakanju čime je cijeli probavni proces poremećen. Osim toga, bezubost može negativno utjecati na samopouzdanje i stvaranje kompleksa.

All on 4 metoda

All on 4 jedna je od najtraženijih metoda u implantologiji, koja omogućava ugradnju implantata i krunica u samo jednoj posjeti, kada se pacijentu izvade zubi, ugrade implantati i postave fiksni provizorni zubi.

Ova metoda, ako postoji dovoljno kosti, odlično je rješenje za pacijente koji nisu kandidati za fiksnu implantološku terapiju, gdje postoji potreba za velikom rekonstrukcijom sinusa prije ugradnje implantata, kao i za pacijente koji žele čim prije dobiti fiksni protetski rad. Svi zahvati izvode se u lokalnoj anesteziji i potpuno su bezbolni, a oporavak traje od jednog do nekoliko dana, ovisno o zahvatu.

Pacijenti koje dolaze u dentalnu kliniku artDENTAL, sve se više odlučuju na ugradnju implantata jer to je najbliže prirodnom zubu koji je izgubljen i estetski i funkcionalno. Kvaliteta života u neusporedivoj mjeri je bolja s fiksnim radom na implantatima, nego s mobilnim radovima na skidanje!

U artDENTALU koriste se samo certificirani implantati vrhunske kvalitete. Ugradnju implantata vrši specijalist oralne kirurgije s dugogodišnjim stažom dr.dent.med. Marko Nikolić.

Ako već duže vrijeme razmišljate o promjeni svog osmijeha, od 15.04 do 15.05.2024. ostvarite popust od 20% na UGRADNJU IMPLANTATA!
*prvi pregled i ponuda – BESPLATNO

"Podariti novi osmijeh osobi koja ti se prepustila s povjerenjem, za nas je velika čast i radost"
Nina Varljen Nikolić dr.med.dent.
Marko Nikolić dr.med.dent. spec.oralne kirurgije

Rezervirajte svoj termin:
Tel: 00385 51 582 888
Mob: 00385 95 482 8888
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Posjetite našu web stranicu: www.artdental.hr

(Sponzorirani članak)