Otoci.net

Pet17012020

Zadnje dodano:17.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika Domac, Nekić i Devčić napustili Povjerenstvo za utvrđivanje nepravilnosti

Domac, Nekić i Devčić napustili Povjerenstvo za utvrđivanje nepravilnosti

Tijekom aktualnog sata današnje sjednice Gradskog vijeća Malog Lošinja, vijećnici Branko Domac (PGS), Dejan Nekić (SDP) i Dubravko Devčić (neovisna lista) dali su ostavke na članstvo u Povjerenstvu za utvrđivanje nepravilnosti, navodeći da se ne žele vezivati uz povjerenstvo koji nije napravilo ništa.

Članovi ovog povjerenstva imenovani su u siječnju, i to Marijana Dragoslavić iz HDZ-a kao predsjednica te Dubravko Devčić, Elvis Živković, Andrino Maglievaz, Marlen Vlašić, Branko Domac, Dejan Nekić, Mario Kamalić i Siniša Dakić-Barichievich kao članovi, čime su pokrivene sve političke opcije zastupljene u Vijeću. No, otada se povjerenstvo nije sastalo.

Povjerenstvo je imenovano na prijedlog gradonačelnice Ane Kučić prilikom rasprave o slučaju "Gradska vijećnica", koja je tada izjavila da je Grad napravio propust. Grad se u prosincu kao jedini ponuđač javio na javnu dražbu za dvoranu s pratećim prostorijama na prvom katu bivše Pomorske škole, kada je odlučeno da se tih 269,77 kvadratnih metara kupi za 2.842.488 kuna.

Na današnji dan.....

17/1/1855

Otvorena državna pomorska škola u M. Lošinju

17/1/1897

Utemeljena Hrvatska čitaonica u Ćunskom