Iskorak u prezentaciji lošinjskih plaža – virtualne šetnje 360

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2023-08_tz-losinjskeplaze360promo2023.jpgLjepote lošinjskih plaža od danas su dostupne na web stranici TZG Malog Lošinja visitlosinj.hr putem suvremenih, informativnih i interaktivnih virtualnih šetnji u 360 stupnjeva, a koje obuhvaćaju ukupno 42 plaže na pet otoka - Lošinj, Ilovik, Susak, Unije i južni dio Cresa.


Lošinjsko otočje prikazano je kroz izrazito kvalitetne fotografije visoke rezolucije s opisima plaža na pet jezika (hrvatski, engleski, njemački, talijanski i slovenski) i detaljne informacije o trenutnoj poziciji s integriranim Google-kartama koje je moguće dijeliti s ostalim korisnicima i na taj način poslati točnu lokaciju plaže na kojoj se trenutno nalazite. Omogućena je višestruka navigacija – pomoću izbornika, hot spotova ili preko same karte, a moguće je i automatsko pokretanje prikaza svih plaža jedne za drugom.

U potpunosti je prilagođena svim uređajima, optimizirana za brzo učitavanje te nije potrebno preuzimanje dodatnih aplikacija.

Kroz virtualnu šetnju korisnicima se želi ponuditi realno iskustvo u razgledavanju prirodnih ljepota s naglaskom na brojne plaže i uvale.

Kliknite ovdje i prepustite se čarima lošinjskog otočja!

Izvor: Turistička zajednica Grada Malog Lošinja