Brajković odradio prvi trening

Na prvom treningu petnaestak igrača / foto: B. Purić
Na prvom treningu petnaestak igrača / foto: B. Purić
Novi trener nogometaša "Lošinja", nekadašnji državni reprezentativac Elvis Brajković, odradio je prvi trening u novom klubu.

"Na početku priprema ćemo pokušati što više treninga odraditi zajedno na Lošinju, a potom ćemo raditi u dvije grupe - u Rijeci i na Lošinju", kazao nam je Brajković, koji od riječkog kolege Dragana Tadića, otišlog za novim angažmanom u Katar, preuzima sastav s Čikata.

Kao što je poznato, približno polovicu, pa i više igračkog kadra "Lošinja" čine igrači "s kopna", što zajedničko redovno treniranje čini praktično nemogućim.

Na prvom okupljanju bilo je petnaestak igrača. Kako smo već objavili, članovi "Lošinja" postali su vezist Igor Inić ("Orijent 1919") i napadač Kristian Cianci ("Grobničan"), a ovih dana dogovoren je i dolazak 20-godišnjeg napadača Roberta Brdara, dosadašnjeg igrača "Grobničana". U "Cres" su otišli Josip Jerneić i Tomislav Martuslović.

Brajković nam je kazao i da će četvrtoligašku momčad "Lošinja" voditi do zimske stanke, a da potom želi angažman u nekom višem rangu.