Otoci.net

Sri11122019

Zadnje dodano:11.12.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Masalin i ove godine najspretniji, "Amelie" pobjeda u malom nogometu

Masalin i ove godine najspretniji, "Amelie" pobjeda u malom nogometu

Domaći as Dino Masalin i ove je godine pobijedio na natjecanju na klizavom stupu, najgledanijem i po mnogima najatraktivnijem dijelu Nerezinskih ljetnih igara, koje su u nedjelju privedene kraju nakon osmodnevnog programa. Masalin je skinuo dvije najudaljenije zastavice, dok je onu najbližu dograbio Joško Andrejčić.

Malonogometni turnir, odigran po modelu "5+1", osvojila je momčad "Amelie", koja je u finalu pobijedila "Belej" 3:2. Treće mjesto pripalo je "Majstorima s mora" bez igre, jer je "Latino beach bar" predao utakmicu. Najboljim igračem turnira proglašen je Boško Babić ("Amelie"), najbolji strijelac je Marin Šepuka ("Amelie"), a najboljim vratarom proglašen je Bernard Kučić ("Belej").

Natjecanje u potezanju konopa nije održano jer nije bilo dovoljno prijavljenih ekipa. Turnir u odbojci na pijesku održan je na Rapoći, a najbolja tri para bila su obiteljska, pa su tako prvo mjesto osvojile Neža Bajec i Ajda Bajec, drugo Gregor Kamin i Matic Kamin, a treće Tamara Popović i Marija Popović. Za mališane su održane zabavne igre u ulici između luke i Studenca.

Ranije su održana natjecanja u plivanju i "stand up paddle". Plivačka pobjeda pripala je Damianu Sutliću, ispred Maje Špegelj i Matjaža Ula, dok su u poretku do 15 godina prvih troje bili Iva Savanović, Mihael Toth i Anže Špegelj. Najbrži u "stand up paddle" bili su redom Peter Bošnik, Miha Vauhnik i Branko Špegelj, a od djece do 15 godina Matic Kamin, Daniel Paladin i Aljaž Ul.

Priznanja najuspješnijima uručena su na fešti na Studencu, na kojoj je nastupilo ovdašnje Folklorno društvo "Studenac" te riječka skupina "En face".

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!