Strijelci raspoloženi, mladi "Dupin" zaskočio iskusnu "Tamaris"

Spaći (Tamaris) i Lozančić (Dupin) / foto: B. Purić
Spaći (Tamaris) i Lozančić (Dupin) / foto: B. Purić
Nekoliko golijada i izvrsnu izvedbu mlade momčadi "Dupin" protiv iskusnika iz momčadi "Tamaris", mogli su vidjeti gledatelji prvoga dana Humanitarnog malonogometnog turnira u sportskoj dvorani u Malom Lošinju.

Odigrana su prva dva kola natjecanja u skupinama, a prve pozicije u svojim su grupama već osigurali "Latino beach bar" i "Restoran Marina".

Rezultati, skupina "A": Tunera - Majstori s mora 6:3, Torcida Lošinj - Tunera 5:2; skupina "B": Tamaris - Veli Lošinj 17:0, Dupin - Tamaris 8:3; skupina "C": Latino beach bar - Ćunski 10:1, No Name - Latino beach bar 0:2; skupina "D": Restoran Marina - Swag 10:1, Škver - Restoran Marina 0:6.

U petak će se odigrati treće kolo u skupinama, s početkom u 16 sati. Nakon stanke u 19 sati kada će se odigrati revijalka osnovnoškolaca, program će se nastaviti četvrtfinalnim susretima, a ostatak natjecanja je u subotu.

Turnir priređuju Malonogometni klub "Lošinj", Društvo prijatelja "Hajduka" Lošinj-Cres i Udruga "Tunera" iz Ustrina, a prihod je namijenjen obitelji prerano preminulog (malo)nogometaša i trenera Dubravka Simića.