Lošinjski mališani igrali s gostima iz Skopja

foto: B. Purić
foto: B. Purić
Nesvakidašnju priliku, igrati sa suparnicima izdaleka, imali su u ponedjeljak poslijepodne lošinjski vaterpolisti uzrasta do 13 godina; posjetili su ih vršnjaci iz Skopja.


Mali vaterpolisti "Vardara 8", kako se službeno zove klub koji nastavlja tradiciju po drugim sportovima poznatijeg "Vardara", boravili su na pripremama na Rabu, pa su u potrazi za sparing-partnerima napravili izlet brodom na Lošinj i u uvali Čikat odigrali neslužbenu utakmicu. Igralo se sat i pol, s tek jednim predahom, pa je i broj pogodaka neobično visok.

Vaterpolska trening-utakmica (do 13 god.):
Lošinj - Vardar-8  18:15
MALI LOŠINJ - Plivalište Čikat.
LOŠINJ: Džehverović, Bogdan, Henig, V. Vidulić, Cvitkušić 7, Štajduhar 7, Leutarević, Čačić Komadina, Mazarek, Kličković 3 (1), C. Vidulić 1, Kaštelan. Trener: S. Banac.
VARDAR-8: Hasić, Vlahov 7, Markulev, F. Kostovski 2, Ristovski 3, D. Kostovski, Jovčev, Mišić, Madžovski, Cvetanovski 3. Trener: A. Stefanovski.

U Makedoniji su sada samo četiri kluba, a reprezentacija je u stanci, sve zbog ranijih financijskih problema u tamošnjem savezu, no sada se vaterpolo ondje ipak obnavlja.