Otoci.net

Sub18112017

Zadnje dodano:17.11.17

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji

U tri akcije obavljeno 114 mjerenja šećera i tlaka

U trima akcijama povodom Mjeseca svjesnosti o dijabetesu i Svjetskog dana šećerne bolesti, Udruga dijabetičara Cres-Lošinj obavila je kontrole razina šećera u krvi i krvnog tlaka na čak 114 osoba.

Opširnije...

Rukotvorine iz Vrtića za pomoć Patriciji i Leu

U Dječjem vrtiću "Cvrčak" u Malom Lošinju u tijeku je humanitarna akcija prikupljanja finacijskih sredstava za robotski potpomognutu rehabilitaciju mladih Patricije Glasnović i Lea Manzonija.

Opširnije...

Kvar na vodovodu u dijelu Malog Lošinja, popravak do 13 sati

Uslijed kvara na vodovodu, bez vode je ostao dio Malog Lošinja. U utorak od 9 do 13 sati, opskrbu vodom neće imati dio Rive lošinjskih kapetana od kbr. 17 do 28, dio Ulice lošinjskih brodograditelja (od Vele rive do trgovine na Škveriću), te cijela Ulica Spiridona Gopčevića.

Opširnije...

"Čiste teren" za barke iz Čikata

Do kraja ovog tjedna trebali bi reagirati vlasnici priveznih plutača na prostoru proširenog lučkog područja, na potezu Rujnica-Poljana u Malom Lošinju.

Opširnije...

Problemi u pomorskom i cestovnom prometu

Nevrijeme koje je u ponedjeljak pogodilo Istru i Kvarner poremetilo je i promet na cresko-lošinjskom području. Na dijelu ceste od Orleca do Merga formirao se bijeli ledeni sloj, a nešto iza 8 sati ujutro na Lošinju je padala tuča.

Opširnije...

Prikupljaju sredstva za modernu rehabilitaciju Lea Manzonija

Na glavnom trgu u Malom Lošinju danas su prikupljana sredstva za Lea Manzonija, mladića koji je prije pet godina doživio nesreću prilikom skoka u more, ozlijedivši vratnu kralježnicu.

Opširnije...

Prodaja cvjetića za dječji dom

Povodom Međunarodnog dana djeteta, 20. studenog, učenici I., V. i VI. razreda creske Osnovne škole Frane Petrića, filcali su cvjetove u prostoriji udruge "Ruta".

Opširnije...

Lovci na kontroli

Ovaj put za članove Lovačkog društva "Kamenjarka" i članove njihovih obitelji, a ubuduće možda i za širi krug ljudi, u lovačkim prostorijama kraj Ćunskog održana je javno-zdravstvena akcija mjerenja razine šećera u krvi, krvnog tlaka, indeksa tjelesne mase, te provjera vida i sluha, uz savjetovanje o kroničnim oboljenjima.

Opširnije...

Brodari "zavrtili" katamaranske linije

"Jadrolinija" se vraća na katamaransku liniju od Malog Lošinja preko Cresa do Rijeke, a "Catamaran Line" preuzima liniju od Pule preko Malog Lošinja do Zadra - ishod je to natječaja koji je provela Agencija za obalni linijski pomorski promet, a primjena počinje od 1. siječnja.

Opširnije...

Osnove maslinarstva za creske školarce

U tijeku je razdoblje branja maslina na otoku Cresu, a u tu je aktivnost uključena i Osnovna škola Frane Petrića, u kojoj je tema tzv. projektnog ekodana bila - maslina.

Opširnije...

Od petka cijepljenje protiv gripe

Kod izabranih liječnika obiteljske medicine u Malom Lošinju, od petka, 3. studenog počinje cijepljenje protiv gripe.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!