Otoci.net

Sub21072018

Zadnje dodano:20.07.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji

Nitko neće u "bijelu patrolu"

Prometne jedinice mladeži, tzv. bijele patrole, ni ovo ljeto nema na lošinjskim ulicama, na kojima bi dobro došla u ublažavanju prometnih gužvi i napetosti koje te gužve donose. Razlog? Nitko se nije javio na poziv koji je objavila policija.

Opširnije...

Unije: Sport, kultura i zabava

Kroz tri se dana provlače aktivnosti - sportske, kulturne i zabavne - povodom Dana iseljenika otoka Unija.

Opširnije...

Dariju Toiću nagrada za ovna šampiona

Ovan Darija Toića iz Vodica proglašen je šampionom za 12. izložbi creske ovce, održanoj u subotu navečer u Orlecu...

Opširnije...

Orlec i ove godine domaćin izložbe creske ovce

U subotnju će večer Orlec ponovo biti domaćin Izložbe creske ovce, u organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije, orlečke udruge "Pramenka" i Hrvatskog saveza uzgajivača ovaca i koza.

Opširnije...

Od tradicijskih zanata do Joletovih lakih nota

Nastupom pjevača Jole Čaglja i grupe "Bolero" privedena je kraju Pomorska večer, prva takva od tri ovoljetne fešte u Malom Lošinju.

Opširnije...

Mala smotra tradicionalnih otočnih zanimanja

Simboličan uvid u tradicionalne otočne poslove i vještine okosnica je Pomorske večeri, fešte koja će u četvrtak biti održana u luci u Malom Lošinju.

Opširnije...

U život krenuli učenici pet završnih razreda

Učenicima završnih razreda Srednje škole Ambroza Haračića u Malom Lošinju svečano su uručene svjedodžbe, a onima koji su se istaknuli uspjehom u školi i nastupima na natjecanjima i smotrama, dodijeljene su i dodatne nagrade.

Opširnije...

Prilika za djecu sklonu znanosti

U ponedjeljak i utorak od 10 do 11.30 sati u šumi iza matične zgrade Dječjeg vrtića "Cvrčak" u Malom Lošinju održat će se znanstvene radionice za djecu dobi od 6 do 12 godina.

Opširnije...

Iva Benvin dvostruka dobitnica Rektorove nagrade

Među dobitnicima Rektorove nagrade na zagrebačkom sveučilištu u akademskoj godini na isteku je i Iva Benvin iz Malog Lošinja, studentica pete godine na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu.

Opširnije...

Maturiralo osmero, od toga četvero odlikaši sve četiri godine

Preuzimanjem svjedodžbi, ovogodišnja generacija maturanata creskog odjela gimnazije Srednje škole Ambroza Haračića stavila je "točku na i" ove faze školovanja.

Opširnije...

Strani turisti ulovljeni u nedozvoljenom glisiranju

Ukupno petorica stranih državljana jučer su u akvatoriju otoka Lošinja kažnjeni zbog glisiranja na udaljenosti manjoj od tristo metara od obale.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!