Otoci.net

Sub18112017

Zadnje dodano:17.11.17

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Andrea Starčević u posljednjim sekundama do pobjede

Šahistica "Goranke" Andrea Starčević pobijedila je na desetom turniru za Prvenstvo Lošinja u brzopoteznom šahu, koji se sveo na njezinu partiju s Mariom Muškardinom, koju je dobila u posljednjim sekundama igre.

Opširnije...

Nagradni fond preko 7000 kuna

Pri kraju su organizacijske pripreme za turnir povodom osme godišnjice Pikado kluba "Lošinj", koji će se održati u hotelu "Helios" u Malom Lošinju ove subote.

Opširnije...

Kabalin morao odustati, brodom regatnog odbora putuje za Martinik

Nakon što mu je na jedrilici "Eloa" puknuo jarbol, Vedran Kabalin iz Malog Lošinja suočio se s problemom prevelikim za nastavak natjecanja u regati "Mini Transat", te je po njega došao brod regatnog odbora i odveo ga na sigurno, prema otoku Martiniku.

Opširnije...

Kabalinu puknuo jarbol, krenuo u dramatičnu završnicu

Velika se nezgoda dogodila Vedranu Kabalinu iz Malog Lošinja na prekoatlantskoj jedriličarskoj regati. Regatnom je odboru dojavio da je na njegovoj jedrilici "Eloa" puknuo jarbol, na udaljenosti od 1300 milja od cilja na Martiniku.

Opširnije...

Porečani do pobjede nad Cresanima u posljednjoj četvrtini

Košarkaši "Cresa" izgubili su na gostovanju u Poreču, popustivši u posljednjoj četvrtini utakmice.

Opširnije...

Djeca "Juga" jedrila na Regati sv. Krševana

Troje mladih članova lošinjskog "Juga" jedrilo je na Regati sv. Krševana za klasu "optimist" u Zadru.

Opširnije...

Prva ovosezonska pobjeda kuglača

U četvrtom nastupu, lošinjski su kuglači došli do prve ovosezonske pobjede, svladavši u Puli momčad "Hrvatskog branitelja". Kuglačice su oborile samo četiri čunja manje od gošći iz Zadra, no bodovi su ipak otišli u Dalmaciju...

Opširnije...

Ponovo 3:0 protiv "Fažane"

U sat i 20 minuta, odbojkašice "Lošinja" ostvarile su pobjedu nad gošćama iz Fažane, koje su se najbliže osvajanju seta približile u drugoj "etapi" utakmice...

Opširnije...

"Bjelovar" uzeo trobod

U drugoj domaćoj ovosezonskoj utakmici, igrači MNK "Lošinj" nisu uspjeli doći do bod(ov)a - cijeli plijen uzeli su bjelovarski malonogometaši...

Opširnije...

Prva pobjeda Lošinjana, pridonijeli i mladi

U četvrtom pokušaju (trećem, ne brojimo li utakmicu s "Istraunijem II" koji igra van konkurencije), lošinjski su košarkaši došli do pobjede.

Opširnije...

Devčić osvojio memorijalni turnir

Domaći igrač Dubravko Devčić pobjednik je VI. memorijalnog stolnoteniskog turnira "Stjepan Đeri", odigranog u dvorani Bočac u Malom Lošinju, u spomen na istaknutog sportskog radnika.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!