Otoci.net

Uto17072018

Zadnje dodano:16.07.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Kultura

Slikar svjetla i slobode

Slovenski slikar amater Lovro Beranič izložio je svoje akrile i ulja na platnu u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice u Malom Lošinju.

Opširnije...

Trinaesto glazbeno prisjećanje na kralja baritona

Dvjema glazbenim večerima, Mali Lošinj će se prisjetiti jedne od osoba iz najužeg kruga poznatih Lošinja, opernog pjevača Josipa Kašmana (1850.-1925.).

Opširnije...

Međunarodni glazbenici otvorili Osorske večeri

Triput je publika u osorskoj katedrali na poklon pozivala izvođače na koncertu kojim su u nedjelju navečer otvorene Osorske glazbene večeri.

Opširnije...

Zagrebački solisti otvorili LGV Mozartom, Brittenom, Piazzolom...

Podizanjem festivalske zastave uz himnu "Zustajte ovdeka" koju je otpjevala ženska klapa "Teha", otvorene su 29. Lubeničke večeri.

Opširnije...

Zagrebački solisti otvaraju Lubeničke večeri

"Najzvučnijim" gostima festivala, Zagrebačkim solistima, pripada otvaranje ovogodišnjih, 29. po redu Lubeničkih glazbenih večeri.

Opširnije...

Poetsko-glazbeni recital životnih i umjetničkih partnera

Na Lošinjskom književnom festivalu u četvrtak će gostovati umjetnički par Sibila Petlevski i David Gazarov.

Opširnije...

"Crescendo" krenuo od Belog, večeras na Garmožju

Gotovo na krajnjem sjeveru otoka Cresa, u Belom, počeo je jubilarni deseti glazbeni festival "Crescendo", koji priređuje riječka pjevačica otočnih korijena Astrid Kuljanić.

Opširnije...

OGV će otvoriti Parać i Brahms

Tjedan dana uoči početka festivala, na trgu u Osoru, s prvim kapima kiše, održana je konferencija za novinare na kojoj su predstavljene festivalske novosti i ovogodišnji program Osorskih glazbenih večeri.

Opširnije...

"Čikat" i "Teha" pjevali Osoru

Iako pomalo u sjeni prijenosa nogometne utakmice Rusija - Hrvatska sa Svjetskog prvenstva, zbog čega je početak bio odgođen, u subotu kasno navečer održan je klapski koncert u Osoru.

Opširnije...

Obnovljeni "Crescendo" razvučen od Belog do Garmožja

Odgođeni jubilej glazbenog festivala "Crescendo" održat će se predstojećih srpanjskih dana na tri mjesta na otoku Cresu.

Opširnije...

Nogomet "pomaknuo" i klapsku večer

Na trgu s bočne strane katedrale u Osoru, u subotu navečer održat će se večer klapske pjesme, s nastupom lošinjske muške klape "Čikat" i creske ženske klape "Teha".

Opširnije...

Na današnji dan.....

17/7/2004

Predsjednik Hrvatske Stipe Mesić posjetio Cres