Težak poraz, postoje objektivne olakotne okolnosti

Ilustracija
Ilustracija
Jedan od težih poraza doživjeli su nogometaši "Lošinja" jučer u prijateljskoj utakmici u Krku, no postoji i niz objektivnih olakotnih okolnosti...


Prijateljska nogometna utakmica:
Krk - Lošinj 13:0 (3:0)
Strijelci: Jelić 5, Bokulić 2, Klenovšek 2, Dvorničić 2, Smojvir, Begaj.
KRK: Vargić, M. Jurešić, M. Turkalj, Bokulić, Rudan, Miš-Mešić, Lucić, Aščić, Klenovšek, Jelić, Smojvir. Još su igrali: Dobrinčić, D. Jurešić, Huseljaković, Badurina, Traub, Berisha, Begaj, Bajčić, Sokolić, Dvorničić. Trener: Tkalčević.
LOŠINJ: Milković, V. Antoninić, N. Benvin, Ivković, Nikolić, I. Krajina, Stojanović, M. Matić, Pahljina Hernandez, Borić, P. Benvin. Još su igrali: Andrijčić, Busanić, Jovanović, Bujačić, I. Vidulić. Trener: Batistić.

Bio je ovo prvi nastup Lošinjana nakon ljetne stanke, a jasno je unaprijed bilo da je "Krk" izraziti favorit, s obzirom na to da je sezonu završio kao peti u Trećoj HNL Zapad, a "Lošinj" je bio jedanaesti u Prvoj županijskoj ligi - ne samo da je između njih još cijeli jedan rang natjecanja, već je i "Krk" bio u gornjem domu, a "Lošinj" na dnu svojega ranga. Osim toga, "Lošinj" je u Krk došao u drastično oslabljenom sastavu, s mnogo dječaka za koje je seniorski nogomet još uvijek prezahtjevan. U takvim okolnostima, donekle je održavana ravnoteža u prvom poluvremenu, da bi potom "Krk" počeo lako koristiti greške gostiju u obrani.