5. forum lošinjskih iznajmljivača "Inovativni privatni"

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2017-03_tz-inovativni-promo.jpgTuristička zajednica Grada Malog Lošinja u suradnji s Gradom Malim Lošinjem i brojnim partnerima u destinaciji poziva sve zainteresirane iznajmljvače na 5. forum lošinjskih iznajmljivača "Inovativni privatni" koji će se održati 27. ožujka 2017. godine u Vitality Hotelu Punta u Velom Lošinju, s početkom u 17 sati.

S ciljem primjene novih ideja, usluga i proizvoda u unapređenju kvalitete privatnog smještaja, Turistička zajednica već tradicionalno okuplja iznajmljivače s područja Grada Malog Lošinja te ih upoznaje s novitetima u turističkoj ponudi, marketingu, investicijama, zakonskim regulativama, kao i drugim aktualnim informacijama.
Tako će se i na ovogodišnjem 5. forumu, uz predavanja i prezentacije o novitetima u turističkoj ponudi, predstaviti brojni izlagači s pogodnostima za iznajmljivače, a pozdravni govor održat će ministar turizma Republike Hrvatske Gari Cappelli.

Svi iznajmljivači na Forumu "Inovativni privatni" dobit će besplatni primjerak specijaliziranog časopisa za pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu, kao i nove promidžbene materijale Turističke zajednice Grada Malog Lošinja.

Program 5. foruma lošinjskih iznajmljivača "Inovativni privatni" potražite na službenoj web-stranici Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, www.visitlosinj.hr

(Sponzorirani članak)