Javni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti iznajmljivača u okviru Programa rada Turističke zajednice Grada Malog Lošinja za 2023. godinu

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2023-02_tz-javnipoziv-marketinske_promo2023.jpgJavni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti iznajmljivača u okviru Programa rada Turističke zajednice Grada Malog Lošinja za 2023. godinu


I.
Predmet ovog financiranja je prikupljanje pisanih prijedloga marketinških aktivnosti iznajmljivača građana na području Grada Malog Lošinja u 2023. godini.

II.
Sufinancirat će se ulaganja u marketinške aktivnosti do maksimalnog iznosa od 150,00 EURA, a do najviše 50% troškova ukupnih ulaganja. Iznos sufinanciranja odnosi se na iznajmljivača / nositelja rješenja o iznajmljivanju na području Grada Malog Lošinja koji se prijavljuje na javni poziv.
Iznajmljivačima koji su uključeni u projekt Integriranog upravljanja kvalitetom u destinaciji (IQM), iznajmljivačima na području otoka Ilovika, Suska, Unija i Srakana sufinancirat će se 70% iznosa.

III.
Sufinancirat će se sljedeće aktivnosti:
- fotografiranje interijera i eksterijera smještajnih objekata
- izrada videozapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata
- nabava softvera za vođenje obiteljskog smještaja (booking i sl. )
- oglašavanje u domaćim i stranim medijima, tiskovinama i društvenim mrežama
- izrada promidžbenih materijala (prospekti, letci, vizitke i dr...)
- certifikat za smještajne objekte (eko-certifikati)
- kupnja stručne literature
- edukacije vezane za poslovanje u turizmu
- ostale promidžbene mogućnosti koje pomažu promociji obiteljskog smještaja

IV.
Iznajmljivači koji se prijavljuju na javni poziv za sufinanciranje moraju zadovoljiti sljedeće kriterije:
- podmiriti sve obveze prema Turističkoj zajednici Grada Malog Lošinja i Gradu Malom Lošinju (potrebno je priložiti kopiju dokaznice o podmirenju poreza i obrazac TZ 2 za turističku članarinu)
- ispuniti i poslati/donijeti obrazac prijave koji je dio ovog Javnog poziva
- priložiti preslike računa o troškovima koji glase na podnositelja prijave, a koji moraju biti izdani u 2023. godini, a iznimno i u razdoblju od 1.10.2022. do 31.12.2022. za aktivnosti izvršene u 2022. godini
- dokaznice o izvršenju aktivnosti koje su predmet sufinanciranja (link na fotografije na web-stranicama, foto i video-materijal na USB-sticku i sl. digitalni i/ili tiskani oglasi i sl.)

V.
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja sufinancirat će aktivnosti iz točke III. do ispunjenja iznosa predviđenog za sufinanciranje marketinških aktivnosti iznajmljivača, zaključno do 1.10.2023. godine, prema Programu rada Turističke zajednice Grada Malog Lošinja za 2023. godinu.

VI.
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja i iznajmljivač će u slučaju prihvaćanja sufinanciranja marketinških aktivnosti potpisati Ugovor o sufinanciranju s međusobnim pravima i obvezama. Turistička zajednica Grada Malog Lošinja zadržava pravo neprihvaćanja nekvalitetnih prijedloga za financiranje.

PREPORUKA: u cilju podizanja razine kvalitete i modernizacije načina komuniciranja i promoviranja privatnog smještaja na području Lošinja, preporučamo da se za izradu svih digitalnih i tiskanih promidžbenih materijala prati vizualni identitet Lošinja – Otoka vitalnosti koristeći logo TZ-a.

Za preuzimanje priručnika za korištenje logotipa, molimo obratite se Turističkom uredu Turističke zajednice Grada Malog Lošinja.

Prijedlozi marketinških aktivnosti dostavljaju se u:

Turistički ured Turističke zajednice Grada Malog Lošinja
Priko 42, 51550 Mali Lošinj
ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Turistička zajednica Grada Malog Lošinja