Sri16102019

Zadnje dodano:15.10.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Zabava

S klapom "Intrade" zaključena "Jedra"

Festival "Lošinjskim jedrima oko svijeta" završen je nastupom klape "Intrade" na Studencu u srcu Nerezina.

Opširnije...

Glazbeno putovanje na mnogobrojnim jezicima

Grupa "FilmMusicOrkestar" iz Zagreba održala je u Malom Lošinju koncert povodom Dana europske baštine.

Opširnije...

Paola Jerman najspretnija u regati u maštelima

Iako s brojem sudionika manjim od očekivanog, u luci Velog Lošinja održana je regata u maštelima, zabavno natjecanje na tragu onih koja su na Lošinju održavana i prije više od sto godina...

Opširnije...

Tko će veslati u maštelima?

Jedan primorski običaj, od onih iz domene dokolice, koji svakodnevicu čine zabavnijom, bit će obnovljen ovaj petak u luci u Velom Lošinju. U planu je regata u maštelima.

Opširnije...

Aranžmanima daju novi život filmskim evergrinima

Zagrebačka skupina "FilmMusicOrkestar" koja, razvidno je iz samog njenog naziva, izvodi filmsku glazbu, gostovat će u petak u Malom Lošinju.

Opširnije...

"Ljetno kino" rasplesalo Lošinjane i goste s regate

Skupina "Ljetno kino" bila je glavni gost treće i posljednje u ovoljetnom nizu "Pomorskih večeri", fešti priređenih u središtu Malog Lošinja. Nakon srpanjske fešte s Mladenom Grdovićem i kolovoške s Davorom Radolfijem, ovaj su put na svoje došli ljubitelji pop-rocka, reggaea i drugih glazbenih žanrova.

Opširnije...

Gamulin pjevao s jedrenjaka

Od ostalih ljetnih koncerata u Malom Lošinju, onaj se večerašnji pjevača Ive Đanija Gamulina razlikovao time što je održan na moru, na jedrenjaku "Nerezincu" koji ovih dana "radi prekovremeno".

Opširnije...

"Elemental" dolazi 27. prosinca

Rap-skupina "Elemental" gostovat će 27. prosinca na glavnom gradskom trgu u Malom Lošinju, objavljeno je u kalendaru priredbi Turističke zajednice Lošinja.

Opširnije...

Katarina Mamić Miss Hrvatske

Katarina Mamić iz Smiljana, jedna od dvije predstavnice Ličko-senjske županije, izabrana je za Miss Hrvatske za 2019. godinu, na završnom izboru održanom na glavnom gradskom trgu u Malom Lošinju.

Opširnije...

Obavljena proba, u subotu Izbor za Miss

Pred brojnim znatiželjnicima, u petak je u večernjim satima na Trgu RH u središtu Malog Lošinja održana proba za subotnji Izbor za Miss Hrvatske.

Opširnije...

Četrnaest kandidatkinja lovi titulu najljepše

Trinaest od četrnaest kandidatkinja (četrnaesta je još na putu) okupilo se u Malom Lošinju, gdje će u subotu u kasnim večernjim satima jedna od njih ponijeti lentu kao nova Miss Hrvatske.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

16/10/1926

Otvorena zrakoplovna linija Trst - M. Lošinj - Zadar, kompanije "S.I.S.A." braće Cosulich

16/10/1991

U M. Lošinju iz zasjede tada već neprijateljske JNA, ubijeni hrvatski gardisti Mladen Bujačić i Rifet Mustić

16/10/1992

U Zagrebu umro Branko Kojić (r. 1902.), znanstvenik, upravitelj Jadranskog instituta JAZU, autor studija o turizmu otoka