Ned25082019

Zadnje dodano:24.08.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Zabava Đenis Ćepulo ponijela lentu

Đenis Ćepulo ponijela lentu

Dugogodišnja članica lošinjske karnevalske obitelji Đenis Ćepulo postala je ovogodišnja "kraljica" Lošinjskog karnevala.

Prvom pratiljom proglašena je Paolina Matas s Ilovika, a drugom pratiljom Doris Kučić iz Malog Lošinja. Osam je kandidatkinja bilo u igri za pobjedničku lentu, koju je novoj "kraljici" postavila "vječna kraljica" karnevala u Malom Lošinju, Klareta Sučić, dok je pobjedničku krunu na godinu dana dobila od lanjske pobjednice izbora, Eme Batistić.

Izbor "kraljice" održan je na drugom ovogodišnjem maškaranom plesu u hotelu "Helios", gdje se okupilo pedesetak maškara, u večeri kada je zbog vrlo jakog juga i ništa slabije kiše velikoj većini građana prvi izbor bio ostanak u domovima.

Osim tri prvoplasirane u izboru, još su konkurirale Damira Okić, Olivera Malović, Danijela Dumenčić, dok su Martina Brajković, Simona Orlić i Vlatka Joščić otpale iz konkurencije ranije tijekom večeri. Kandidatkinjama su najprije postavljana zabavna pitanja, uključujući i ona iz poznavanja lokalnog govora, nakon toga su pjevale karaoke, a u završnom krugu morale su se iskazati u plesanju potresujke.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!