Otoci.net

Pon20052019

Zadnje dodano:20.05.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Zabava Stari američki pop, gitare i DJ

Stari američki pop, gitare i DJ

Prvi dan neobičnog festivala glazbe s balkona održan je u srijedu u središtu Malog Lošinja. Glazba se mogla čuti s četiri mjesta...

Matineja je pripala duetu "Magic Guitars" koji je u terminu kada su ugostiteljske terase na glavnom gradskom trgu vrlo dobro posjećene, svirao s balkona stana iznad bivšeg kafića "Fontana".

Glavni dio programa održan je navečer, a otvorio ga je Vlado Petnički, Hrvat s američkom adresom i dugogodišnji "ljetni" Lošinjan, izvodeći glazbu zvijezde američke zabavne glazbe iz prve polovice prošlog stoljeća, Ala Jolsona. Petnički je pjevao s balkona uredskih prostorija Pučkog otvorenog učilišta na Trgu RH.

Nešto kasnije su s balkona na obali Priko svoj program počeli članovi lošinjske grupe "Uncle Shelly", a potom, s balkona prostorija "Lošinj usluga" na Trgu RH, glazbu je puštao Marin Brčić - DJ "M-Sea Jay".

U četvrtak će na balkonima u lošinjskoj luci nastupiti klapa "Čikat", operni pjevač Božidar Brajković, te lošinjske grupe "Da Vinci" i "Tom & Jerry".

Na današnji dan.....

20/5/2010

U Cresu umro dr. Ivo Margan (r. 1926.), ravnatelj bolnice Sušak, ministar zdravlja NR Hrvatske, potpredsjednik vlade SFR Jugoslavije, predsjednik Izvršnog odbora UNESCO-a (1985.-87.)