Pet23022018

Zadnje dodano:22.02.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Zabava Lošinj dobio zelenu kraljicu

Lošinj dobio zelenu kraljicu

Zelena boja zavladala je Lošinjem, barem onim maškaranim, koji je u noći sa subote na nedjelju dobio novu "kraljicu" karnevala - Emu Batistić - koja se između ostalog istaknula zelenom šminkom u "shrekovskom" stilu.

Prvom pratiljom proglašena je Martina Ružman, a drugom pratiljom Nikolina Stupičić. Lentu novoj "kraljici" predala je njena dosadašnja nositeljica, Tea Olić, u društvu "vječne kraljice" lošinjskog karnevala Klarete Sučić.

Na maškaranom plesu u hotelu "Helios" na Čikatu, za "kraljicu" se kandidiralo devet djevojaka, koje su najprije morale odgovarati na zabavna pitanja, ali i pokazati ponešto znanja govora "po domaću", onda pokazati fizičku spremu preskakanjem vijače, potom su morale pokazati pjevačke vještine na karaokama, a potom i zaplesti polku - nakon svake od ovih "rubrika", šesteročlani žiri sužavao je krug potencijalnih slavodobitnica. Tijekom večeri tako su iz igre ispale Paolina Matas, Anamarija Šepl, Emma Maljić, Petra Muškardin, Natalia Antunović i Doris Radoslović.

Na današnji dan.....

23/2/1883

U M. Lošinju umro dr. Matteo Nicolich, inicirao gradnju bolnice u M. Lošinju 1851. godine