Pon17122018

Zadnje dodano:16.12.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Zabava "Vežganima" veselo i na jakoj buri

"Vežganima" veselo i na jakoj buri

Iako je poslijepodne u Cresu puhala jaka bura, pa je odaziv sudionika bio relativno mali, uspješno su održane prve Maškarane igre u organizaciji Karnevalske udruge "Vežgani".

Natjecale su se tri četveročlane ekipe, u za ovu prigodu izmišljenim igrama vještine - "Karijola rally", "Ki prima", "Spusti u bukalin", "Ćapaj ga", "Vertigo" i "Hiti ga venka" - nalik već tradicionalnim creskim Igrama na vodi, s tim da se sve održavalo na suhom - na Konsu. Tražilo se mnogo spretnosti, poput snalaženja u prostoru s povezom na očima ili publici osobito zabavnog prenošenja teniskih loptica raznim dijelovima tijela, bez korištenja ruku.

Nakon dvosatnog natjecanja u šest igara, u kojima su mogle stjecati po tri, dva ili jedan bod, po 14 bodova imale su ekipe "Čičo revival" i "Kauboji", dok su "Zmešani" ostali na osam bodova. Prve dvije ekipe još jednom su odmjerile spretnost u igri "Hiti ga venka", prikupljajući stolnoteniske loptice koje je iz kutije privezane za stražnjicu izbacivao po jedan njihov suigrač. Veći uspjeh u tome su imali članovi "Čičo revivala" - Dražen Dražić, Fabio Fučić, Mauro Surdić i Daniele Surdić, postavši pobjednici Igara.

Promrzle gledatelje glazbom i vođenjem programa animirao je Dražen Horvat, a na kraju je svima ponuđen fažol, s tim da je tijekom cijelog događaja u ponudi bilo i piće.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!