Otoci.net

Pet19102018

Zadnje dodano:18.10.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Zabava Lošinjani proklizali

Lošinjani proklizali

Na glavnom gradskom trgu u Malom Lošinju otvoren je ovogodišnji Advent, a najveća atrakcija je klizalište, koje su nakon uvodnog nastupa Lošinjskih mažoretkinja, pojurili isprobati brojni lošinjski mališani...

Pod novopostavljenom kupolom najprije je održan glazbeno-plesni program; nastupili su Puhački orkestar "Josip Kašman", djeca iz Dječjeg vrtića "Cvrčak", zbor "Mali anđeli", dvije skupine Lošinjskih mažoretkinja i zbor Srednje škole Ambroza Haračića.

Klizalište će biti u pogonu narednih mjesec dana, a u toj će se aktivnosti moći okušati svi zainteresirani, s tim da klizaljke mogu posuditi besplatno ili doći sa svojima, ako ih posjeduju. Dobnog ograničenja nema, s tim da djeca mlađa od deset godina moraju doći u pratnji roditelja. Pravilo je i da svi klizači moraju nositi rukavice, kako bi ublažili posljedice eventualnih padova. A bilo je i toga u prvih nekoliko tura klizanja, iako je većina tek oprezno koračala ledom, čvrsto se držeći ograde. Bit će zanimljivo vidjeti koliku će klizačku vještinu doseći oni uporniji, do rastavljanja lošinjskog klizališta.

I ove su godine u organizatorskoj ulozi adventskih manifestacija Grad Mali Lošinj, Društvo "Naša djeca" i Turistička zajednica Lošinja. Između kupole/šatora i klizališta postavljene su ugostiteljske kućice.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!