Uto17092019

Zadnje dodano:16.09.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Zabava Ples, glazba i štošta drugo u Belom

Ples, glazba i štošta drugo u Belom

U petak i subotu u Belome će biti živahno - po treći put održat će se "Bejski tanac", glazbeno-plesni događaj sa sudionicima s Cresa, iz Rijeke, Istre, Zagreba, te iz Italije.

Prve večeri, od 21 sat nadalje izredat će se lokalni glazbeno-scenski nastupi; "Mladi Bejani kao Herkulići s mustaći", duet Alba & Leo, Sergio Bandera s glazbom za ples, Paolo Zec, te Romano Bandera s harmonikom. Organizator događaja, udruga "Volim Beli" svoj rad će predstaviti video-projekcijom.

Subotnji program je još raznovrsniji - od 18 do 20 sati održat će se radionice za djecu, likovna i radionica izrade instrumenata. Slijedi kuharski dvoboj "Jedna na jednoga", nastupit će plesni klub "Dancing Queen", najstarija djeca Dječjeg vrtića "Girice", creska grupa "Šjor Bepo", istarski kantautor Livio Morožin, creska skupina "Štarguji", flamenco-jazz nastup "Gaitillo Frenetico", zatim Dora Vukičević iz Rijeke, te talijanska plesna skupina "Officine artistiche".

Oba dana bit će postavljena izložba "Rublje moje none" udruge "Ruta" iz Cresa, te izložbe radova akademskih umjetnika Noela Surana pod nazivom "Genetski crtež" i Svjetlane Salić pod nazivom "Odnosi".

Za trajanja manifestacije na štandovima će se nuditi suveniri, autohtoni proizvodi, te hrana i piće.

Na današnji dan.....

17/9/1876

U Osoru rođen Francesco Salata, političar, zastupnik talijanskih interesa u Austro-Ugarskoj