Ned22092019

Zadnje dodano:22.09.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Zabava Janica i Ivica Kostelić predstavili film u lošinjskom kinu

Janica i Ivica Kostelić predstavili film u lošinjskom kinu

U kinodvorani Vladimira Nazora u Malom Lošinju održana je projekcija filma "Gnothi Seauton" o sportskom podvigu obitelji Kostelić, uz prisutnost Janice i Ivice Kostelića. Događaj je bio zatvorenog tipa, za one s pozivnicama...

Dokumentarni film "Gnothi Seauton" (na starogrčkom: Spoznaj samoga sebe) autorsko je djelo televizijskog novinara i urednika Bruna Kovačevića, koji je Kosteliće pratio od njihovih prvih nastupa na dječjim natjecanjima u skromnim uvjetima, kroz prve seniorske nastupe i bodove, preko teških ozljeda koje su prijetile uništenjem sportskih karijera, pa do olimpijskih odličja - ukupno kroz 23 godine. Nakon lanjske pretpremijere u Zagrebu, film je projiciran u Los Angelesu, a iz Malog Lošinja krenula je turneja po hrvatskim kinima.

Nakon projekcije filma "Zvizdan" Dalibora Matanića kojom je otvoreno obnovljeno lošinjsko kino, opremeljeno digitalnim projektorom i tonskim sustavom, za ovu je priliku ponovno ispred ulaza u kino postavljen crveni tepih, a dovedene su i još neke poznate osobe iz drugih područja, poput pjevačice Nine Badrić i nogometnog trenera Miroslava "Ćire" Blaževića. Prisustvovao je i veleposlanik Južne Koreje u Hrvatskoj, Hyung-Won Suh. Uoči projekcije, uvodnu riječ dali su domaćini gradonačelnik Gari Cappelli i Goran Filipović iz uprave "Jadranke", te autor Bruno Kovačević.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!