Ned22092019

Zadnje dodano:22.09.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji

Na Studencu šećer i tlak dalo izmjeriti 55 građana

Na Studencu u Nerezinama održana je u subotu prijepodne akcija besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnoga tlaka.

Opširnije...

Karlovački branitelji posjetili groblje Sv. Martin

Članovi Hrvatskog časničkog zbora Karlovačke županije u posjetu su Lošinju, gdje su se susreli s članovima Udruge veterana Domovinskog rata Lošinja.

Opširnije...

I u smiraj sezone jurnjava na moru

Novčane kazne izrečene su dvanaestorici neodgovornih zbog prekršaja na moru u akvatorijima otoka Cresa, Krka, Lošinja i Raba.

Opširnije...

Uspjela akcija udruge "Izvor"

Nakon što su u subotu imali cjelodnevno predstavljanje za štandom na glavnom gradskom trgu u Malom Lošinju, u Udruzi za zaštitu osoba s invaliditetom "Izvor" podvukli su crtu.

Opširnije...

Župa objavila jesenski raspored

Malološinjska župa objavila je raspored misa u župnoj crkvi sv. Marije.

Opširnije...

Odazvalo se 25 građana, od toga dvoje novih

Dvadesetpetoro građana pohodilo je rujansku akciju mjerenja razine šećera u krvi i krvnoga tlaka u prostoriji Udruge dijabetičara u središtu Malog Lošinja. Osim mjerenja, mogli su dobiti i poneki stručan savjet o zdravijem životu.

Opširnije...

Veliki jubilej maturanata Pomorske škole iz 1969. godine

Pedesetu godišnjicu mature proslavili su učenici tadašnje Pomorske škole u Malom Lošinju. Okupili su se pred starom školskom zgradom koja je sada u drugoj funkciji, obavili tradicionalno fotografiranje, a potom nastavili druženje.

Opširnije...

Na trgu se predstavlja "Izvor"

Ove se subote na glavnom trgu u Malom Lošinju predstavlja jedna od najmlađih lošinjskih udruga - "Izvor", u čijem je fokusu zaštita osoba s invaliditetom.

Opširnije...

Lošinjska djeca isplovila na "Mirno more"

I ove godine lošinjska udruga "Idem i ja" organizirala je jedrenje za djecu koja su se u proteklom razdoblju istaknula u volonterskom radu, odnosno pokazala veće zalaganje i sposobnost međusobne suradnje u aktivnostima.

Opširnije...

Krv dalo 46 osoba, od toga troje po prvi put

Na redovnoj akciji u Cresu, krv je u petak dalo 46 osoba - sedam žena i 39 muškaraca, dok je šestero građana moralo biti odbijeno.

Opširnije...

U pogonu reciklažno dvorište

Reciklažno dvorište u sklopu smetlišta na periferiji Malog Lošinja pušteno je u pogon vježbom razvrstavanja otpada priređenom za djecu osnovnoškolskog i vrtićkog uzrasta.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!