Otoci.net

Ned19012020

Zadnje dodano:19.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji

Za sportske udruge milijun, tehničku kulturu 65.000, za ostale udruge 860.000 kn

Kao jedan od koraka prema tome da udruge s lošinjskog područja u ovoj godini dobiju novac potreban za redovnu aktivnost, Grad Mali Lošinj objavio je da će tijekom siječnja biti objavljeni javni pozivi za financiranje aktivnosti organizacija građanskog društva.

Opširnije...

Cresani predali donaciju Dječjoj bolnici Kantrida

Nakon uspješno provedene dobrotvorne akcije u prosincu, Dječjoj bolnici Kantrida uručena je gotovo devet tisuća kuna vrijedna donacija iz gimnazijskog odjela u Cresu.

Opširnije...

Lošinj zasad bez prijavljenih slučajeva gripe

Prema današnjoj informaciji iz ovdašnje ispostave Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, na području Lošinja još nema prijavljenih slučajeva oboljelih od gripe.

Opširnije...

Bez komercijalnih sadržaja duž staza, ali s mogućnošću za ugostiteljstvo u postojećim naseljima

Uz sedamdesetak kilometera puteva na Tramuntani, bit će uređena odmorišta, vidikovci i informativni punktovi, kraj sela i kulturno-prirodnih znamenitosti, ali zasad nema govora o njihovoj komercijalizaciji, osim u već postojećim naseljima, odnosno mjestima koja su kroz posljednjih nekoliko desetljeća izgubila stalno stanovništvo.

Opširnije...

Iz prazničnog u zimski režim

U utorak prijepodne počelo je uklanjanje znakova božićno-novogodišnjih slavlja, odnosno prosinačkih fešta s glavnog trga u Malom Lošinju.

Opširnije...

Od utorka ponovo u školu

Završene su zimske školske ferije, ovaj put kraće nego inače, nakon što se jesenskim štrajkom nakupilo dana bez nastave. Od utorka školarci nastavljaju sa svojim glavnim zadatkom.

Opširnije...

Vatromet bio planiran, osim životinja otkazan i zbog lokacije ispucavanja

Ponoćni novogodišnji vatromet u Malom Lošinju bio je planiran, a otkazan je zbog kombinacije sigurnosno-financijskih razloga, a ne samo zbog zamolbi građana da Grad ovime pomogne životinjama da prebrode ovu, za njih tešku noć.

Opširnije...

Cres ispratio Staru godinu po sunčanom vremenu

I ovaj će put Cres biti bez javnog dočeka Nove godine, ali zato se redovno nastavlja tradicija ispraćaja Stare godine u podne, na glavnom gradskom trgu.

Opširnije...

Zdravicom ispraćena Stara godina, u ponoć bez "gradskog" vatrometa

Na već uobičajen način, uz iće i piće i glazbenu pratnju otočnih harmonikaša, Mali Lošinj ispratio je u prijepodnevnim satima Staru godinu.

Opširnije...

U podne utrčali u more temperature 14 stupnjeva

Jednom od lošinjskih tradicija postaje kupanje na plaži na Velom žalu na izmaku godine, pa je tako bilo i ovog ponedjeljka, točno 36 sati prije završetka 2019. godine.

Opširnije...

Vjernici slave Svetu obitelj

Katolička crkva slavi blagdan Svete obitelji, pa je nakon današnje mise u Malom Lošinju priređena procesija od župne crkve prema glavnom gradskom trgu.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!