Sub19102019

Zadnje dodano:18.10.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji Creski maturanti dobili svjedodžbe i pohvalnice

Creski maturanti dobili svjedodžbe i pohvalnice

Svečana podjela svjedodžbi maturantima 24. generacije creskih gimnazijalaca, te pohvala i nagrada učenicima područnog odjela održana je u holu Osnovne škole Frane Petrića.

Voditeljica područnog odjela i razrednica prof. Melita Chiole pozdravila je sve maturante i goste, čestitala maturantima na uspješno položenoj maturi i iskoristila priliku da se oprosti od učenika i kolega prije odlaska u mirovinu. Maturante je pozdravila i ravnateljica Jelena Bralić, kao i Marin Gregorović, zamjenik gradonačelnika Cresa.

Ovogodišnji maturanti su Brian Michael Bandera, Luka Damijanjević, Korina Flego, Karla Ivanić, Klara Kučić, Ivan Maraš, Luka Pinjušić, Giulia Rodinis, Dino Salković, Darjan Utmar i Mateo Zovko.

Za odličan uspjeh kroz sve četiri godine školovanja nagrađena je Klara Kučić, za odličan uspjeh u četvrtom razredu Korina Flego i Giulia Rodinis, a pohvaljeni su Karla Ivanić, Darjan Utmar i Brian Michael Bandera, koji je dodatno nagrađen i za postignuto drugo mjesto na županijskom natjecanju iz kemije.

Luka Damijanjević, Dino Salković, Darjan Utmar i Ivan Maraš dio su košarkaške ekipe koja je predstavljala školu na košarkaškoj ligi Primorsko-goranske županije i zauzela treće mjesto. Za taj uspjeh nagrađeni su prigodnim nagradama.

Ivan Maraš i Giulia Rodinis nagrađeni su jer su bili među 10 posto najuspješnijih natjecatelja u međunarodnom matematičkom natjecanju "Klokan bez granica".

Ravnateljica je uručila pohvalnice i članovima sekcije "Volontiram, a ne moram", koji su i ove su školske godine bili jako aktivni i ostvarili nekoliko izuzetno uspješnih akcija; među njima istaknuli su se Luka Damijanjević, Giulia Rodinis, Dino Salković i Darjan Utmar.

U glazbenom dijelu programa nastupile su Katia Jurjako i Petra Salković na klaviru te Natali Selmanović i Paolo Kaštelan s nekoliko prigodnih pjesama. Program su vodili učenici Ines Rizvić i Jakov Farkaš Tomljenović.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!