Ned15122019

Zadnje dodano:15.12.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji Prikupljeno preko 400 odgovora

Prikupljeno preko 400 odgovora

S ciljem poboljšanja usluge i kvalitete boravka na otocima, TZ Lošinja provodi online-anketu...

"Anketom se želi saznati glavni motiv dolaska gostiju na Lošinj, koja je najvažnija atrakcija otoka, te jesu li gosti upoznati s time da Lošinj već više od 120 godina razvija zdravstveni turizam dišnih putova.

Pitanjima na ocjenjivanje traži se od gostiju da ocijene smještajni objekt u kojem borave na način da ocijene ljubaznost domaćina, uređenost okoliša, čistoću smještaja, dostupnost informacijama i promidžbenim materijalima, mogućnost boravka kućnih ljubimaca, pogodnost boravka s djecom i dostupnost bežičnom Wi-Fi internetu. Također, mogu ocijeniti kvalitetu turističke ponude destinacije poput raznolikosti kulturno-povijesnih znamenitosti, očuvanost prirodnog okoliša, čistoću i opremljenost plaža, uređenost šetnica i staza, raznolikost i kvalitetu ugostiteljske ponude, lokalnih proizvoda i suvenira, ponude sporta i rekreacije, događanja i noćnog života destinacije. Jednim od pitanja mogu se ocijeniti i način komunikacije, točnost pruženih informacija, ljubaznost djelatnika", stoji u priopćenju iz lošinjske turističke zajednice.

Ankete provode djelatnici Turističke zajednice u uredu i na terenu, a sudjeluju još i "Jadranka kampovi", te turističke agencije "Cappelli", "Puntarka", "Mediteran", "Palma", "Turist", "Val" i "Marina Nerezine" na njihovim agencijskim gostima, te samostalni iznajmljivač, obitelj Paladin iz Nerezina.

Anketu čini deset pitanja, a prevedena je na engleski, njemački, talijanski i slovenski jezik. Počele su se provoditi početkom srpnja, te je do sada prikupljeno preko 400 odgovora.

Također, Turistička zajednica i Grad Mali Lošinj u suradnji sa Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, provode još jednu online-anketu o plažama na otocima, s ciljem ocjenjivanja zadovoljstva ponuđenim sadržajima na plažama.

Na današnji dan.....

15/12/1991

Jugoslavenska vojska napustila Lošinj, nakon što je istog ljeta Hrvatska proglasila neovisnost od Jugoslavije