S Jadrankom osvoji Škodu Karoq!

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2018-11_jadr-trg-skoda_karoq.jpgDruga polovica mjeseca studenoga vrijeme je kada već tradicionalno započinje nagradna igra Jadranka trgovine. I ove godine osiguran je vrlo bogat fond nagrada u kojem se posebno ističe prva i najvrjednija nagrada – crvena Škoda Karoq.

Jadranka trgovina poziva sve zainteresirane na otvaranje nagradne igre u subotu, 24. 11. 2018., od 10 sati, ispred Maxi Marketa. Iskoristite priliku da ovaj atraktivan automobil pogledate izbliza, da saznate o kojim se ostalim nagradama radi te da se upoznate s pravilima nagradne igre.

Jadrankini kupci već su navikli da otvaranje nagradne igre prate i ukusna jela s roštilja, a ovaj put najvjerniji kupci uživat će u okusu ćevapčića u somunu koji se pripremaju po potpuno novoj recepturi.

Ovaj događaj označit će početak Jadrankinog božićnog i novogodišnjeg programa koji će osim nagradne igre sadržavati mnoštvo akcija, akcijskih popusta i prigodnog asortimana u što ćete se dijelom moći uvjeriti već u subotu.

Dođite na otvaranje nagradne igre i uvjerite se da se i u hladnijem djelu godine itekako isplati kupovati u Jadrankinim trgovinama.

(Sponzorirani članak)