Pon27012020

Zadnje dodano:27.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji Šolić: O Čikatu nismo pregovarali s Rusima

Šolić: O Čikatu nismo pregovarali s Rusima

"U javnosti se vlasništvo vila na Čikatu povezuje s Rusima, te se proširila priča da će oni ući u Jadranku, no u vezi Čikata nismo razgovarali s Rusima, već s hrvatskim tvrtkama", izjavio je Sanjin Šolić, predsjednik uprave "Jadranke".

"Od budućeg strateškog partnera ne očekujemo samo ulaganja, nego i uklapanje u filozofiju našeg poslovanja, nedjeljivog od Lošinja kao cjelokupne destinacije", izjavio je Sanjin Šolić, predsjednik uprave "Jadranke", u razgovoru za Novi list, povodom izlaska Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) iz vlasničke strukture "Jadranka hotela".

EBRD je u veljače 2008. ušla u lošinjsku hotelsku tvrtku s 24 milijuna eura, tada 30 posto vrijednosti ove tvrtke, s tim da je ugovorom određeno da je izlazni rok Banke 5-7 godina. U tom razdoblju obnovljeni su hoteli "Aurora" i "Vespera" na Velom žalu, te "Punta" nadomak Velog Lošinja.

"Naša kuća sada financira izradu UPU-a Čikata. Naši planovi su uvijek najuže vezani i naslonjeni na planove lokalne zajednice. Tako je, primjerice, preduvjet da na jesen krene 15 milijuna vrijedna investicija rekonstrukcije hotela "Bellevue", da Grad donese UPU Čikat", izjavio je Šolić.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!