Čet22082019

Zadnje dodano:22.08.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji Melita Muškardin v.d. ravnateljica Vrtića

Melita Muškardin v.d. ravnateljica Vrtića

Promjena na čelu lošinjskog Dječjeg vrtića "Cvrčak" - na mjesto vršiteljice dužnosti ravnateljice došla je Melita Muškardin, nakon što Upravno vijeće ove ustanove u nekoliko okupljanja nije donijelo odluku o novoj čelnoj osobi.

Melitu Muškardin, koja već 25 godina radi u Vrtiću, za v.d. ravnateljicu, na godinu dana, imenovala je gradonačelnica Ana Kučić. Dosad je na najvišoj dužnosti u ustanovi bila Tanja Perić. Natječaj je raspisan 15. siječnja, a javile su se dvije osobe.

"S dugogodišnjim radom u vrtiću, u kojemu sam bila i sindikalna povjerenica, članica Upravnog vijeća, sudjelovala u komisijama, imala sam se kada upoznati sa zakonskim aktima i uočiti kritične točke u radu vrtića, te želim popraviti te stvari, sve na dobrobit naših malih korisnika i njihovih roditelja", kazala je Muškardin, koja namjerava još više otvoriti ustanovu prema roditeljima i s njima i Gradom riješiti prioritetne probleme.

Paralelno s imenovanjem, Gradsko vijeće je na današnjoj sjednici donijelo pravilnik o ustrojstvu ustanove, kojim se uvode nova radna mjesta - stručnog suradnika-psihologa i stručnjaka zaštite na radu.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!