Sri16102019

Zadnje dodano:15.10.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji Melita Muškardin v.d. ravnateljica Vrtića

Melita Muškardin v.d. ravnateljica Vrtića

Promjena na čelu lošinjskog Dječjeg vrtića "Cvrčak" - na mjesto vršiteljice dužnosti ravnateljice došla je Melita Muškardin, nakon što Upravno vijeće ove ustanove u nekoliko okupljanja nije donijelo odluku o novoj čelnoj osobi.

Melitu Muškardin, koja već 25 godina radi u Vrtiću, za v.d. ravnateljicu, na godinu dana, imenovala je gradonačelnica Ana Kučić. Dosad je na najvišoj dužnosti u ustanovi bila Tanja Perić. Natječaj je raspisan 15. siječnja, a javile su se dvije osobe.

"S dugogodišnjim radom u vrtiću, u kojemu sam bila i sindikalna povjerenica, članica Upravnog vijeća, sudjelovala u komisijama, imala sam se kada upoznati sa zakonskim aktima i uočiti kritične točke u radu vrtića, te želim popraviti te stvari, sve na dobrobit naših malih korisnika i njihovih roditelja", kazala je Muškardin, koja namjerava još više otvoriti ustanovu prema roditeljima i s njima i Gradom riješiti prioritetne probleme.

Paralelno s imenovanjem, Gradsko vijeće je na današnjoj sjednici donijelo pravilnik o ustrojstvu ustanove, kojim se uvode nova radna mjesta - stručnog suradnika-psihologa i stručnjaka zaštite na radu.

Na današnji dan.....

16/10/1926

Otvorena zrakoplovna linija Trst - M. Lošinj - Zadar, kompanije "S.I.S.A." braće Cosulich

16/10/1991

U M. Lošinju iz zasjede tada već neprijateljske JNA, ubijeni hrvatski gardisti Mladen Bujačić i Rifet Mustić

16/10/1992

U Zagrebu umro Branko Kojić (r. 1902.), znanstvenik, upravitelj Jadranskog instituta JAZU, autor studija o turizmu otoka