Zdrava hrana na otoku vitalnosti

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2017-09_jadrankatrgovina-promo-jabuke2017.jpgJadranka trgovina iskoristila je priliku da povodom završetka ljetnog djela vrlo uspješne turističke sezone upozori na važnost zdravog načina života koji treba prakticirati tijekom čitave godine. Nakon mnogih promotivnih događanja organiziranih kroz ovu, jubilarnu 70. godinu postojanja Jadranka Grupe, Jadranka trgovina je za jesen rezervirala niz prezentacija i akcija pod zajedničkim nazivom "70 zdravih godina na otoku vitalnosti", a sve u cilju promocije zdrave prehrane i zdravog načina života.

Prvi u nizu događaja je promocija proizvoda tvrtke "Fragaria", koja će se održati u subotu, 30. rujna, ispred Maxi Marketa, od 10 do 13 sati.

"Fragaria" d.o.o. Zagreb vodeća je tvrtka u Hrvatskoj za proizvodnju, uvođenje novih tehnologija i konzalting u voćarstvu i povrćarstvu te proizvodnju voćarskog i vinogradarskog sadnog materijala vrhunske kvalitete.
Ispred Maxi Marketa bit će prezentirane "Fragarijina" linija salata "Stribor" i jabuke "Gala".

Salate "Stribor" su oprane, narezane, pažljivo sušene i upakirane u posebne vrećice koje tako zadržavaju sva izvorna organoleptička svojstva i svježinu bez uporabe dodatnih sredstava, a svi zainteresirani moći će se uvjeriti i u njihovu iznimnu praktičnost.

Proizvodne površine i nasade "Fragarijinih" jabuka također prate i najsuvremeniji prostori za skladištenje, sortiranje i pakiranje pa će svi ljubitelji jabuka ispred Maxi Marketa moći uživati u pravom festivalu svježih jabuka "Gala".

(Sponzorirani članak)