Poznati sladoledi odsada i u Nerezinama

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2016-07_mobydick-nerezine2016skrinja1.jpgOdsada se i u Nerezinama može uživati u već afirmiranim sladoledima lošinjske obiteljske slastičarnice "Moby Dick"...

Na adresi Vjekoslava Spinčića 4, na nekoliko koraka od mjesnog Trga Studenca, u nevelikom prostoru smješteni su oprema za proizvodnju i prodajno mjesto sladoleda. U ponudi je osamnaest okusa, a sladoled se ovdje priprema svakodnevno, prema vlastitim receptima.

"Vrhunski sladoled čine tri faktora; kvalitetne sirovine, kvalitetna oprema, te čovjek, odnosno znanje kao najbitnija karika u proizvodnji sladoleda", kaže Petar Goleš iz "Moby Dicka" i dodaje: "Mi u 'Moby Dicku' doista mnogo ulažemo u edukaciju svojih djelatnika, tako da danas doista možemo reći kako razumijemo što sladoled doista jest, i kako to postići. Naš sladoled u biti je autorski sladoled, svaki okus posebno je uravnotežen, svaki se izrađuje prema svom posebnom receptu, kako bi se istakle sve arome i okusi.

Ove godine, ističemo korak naprijed u pripremi sladoleda - većina sladoleda u našoj ponudi je bezglutenska, a voćni sladoledi rade se bez laktoze. U voćnim sladoledima je minimalno 50 posto udjela svježeg voća, a mliječni se sladoledi pripremaju od punomasnog mlijeka i slatkog vrhnja."

Nerezinski "Moby Dick" bit će otvoren do kraja rujna, svakim danom od 10 do 24 sata.

(Sponzorirani članak)