Otoci.net

Ned19012020

Zadnje dodano:18.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji Otvoren "Advent na Lošinju" i klizalište

Otvoren "Advent na Lošinju" i klizalište

Mnogobrojni su građani gotovo u potpunosti popunili prostor ispod nastrešnice podstavljene na glavnom gradskom trgu; počela je priredba "Advent na Lošinju" u sklopu koje je otvoreno klizalište.

Novost klizališta, u odnosu na prošle zime, to je što ledena staza dijelom napušta šator i izlazi na otvoreno, a ledena je ploha formirana i oko fontane sa skulpturama delfina. Ugostiteljske kućice, njih šest, otvorile su svoje prozore za prodaju pića i jela. Postavljen je manji šator za potrebe Društva "Naša djeca" Mali Lošinj, koje ove godine prikuplja dobrovoljne priloge za didaktičku opremu jaslica Dječjeg vrtića "Cvrčak" i za precizne kirurške instrumente za lošinjski Dom zdravlja.

Program otvaranja počeli su Puhački orkestar "Josip Kašman" i Lošinjske mažoretkinje, a potom je nastupio još niz glazbeno-recitacijskih skupina djece. Pozdravne govore imali su predstavnici Grada Malog Lošinja i Društva "Naša djeca", a potom su mažoretkinje nanizale prve krugove po ledenoj plohi, čime je klizalište prepušteno na besplatno korištenje svakodnevno tijekom prosinca i u prvim danima siječnja.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!