Sri21082019

Zadnje dodano:20.08.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika

Kocijan: Ostavku sam odlučila dati prije odluke ministrice i ostalih kolega

Svoj osvrt na izvještaje o događanjima u Odgojnom domu Mali Lošinj uputila nam je Silvija Kocijan, jedna od troje doskorašnjih članova Upravnog vijeća koji su dali ostavke, iz kvote Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

Opširnije...

Sagu o ravnatelju Doma nastavit će neko novo Vijeće

Tri petine Upravnog vijeća Odgojnog doma Mali Lošinj trenutno ne postoje - ostavke na članstvo u Vijeću nadležnom su ministarstvu dali predsjednik Robert Antičević i članice Martina Lipovac i Silvija Kocijan.

Opširnije...

Povjerenstvo za nepravilnosti pola godine bez okupljanja

Više od pola godine od imenovanja, još se nije sastalo Povjerenstvo za utvrđivanje nepravilnosti, koje je imenovano na sjednici Gradskog vijeća Malog Lošinja krajem siječnja, na prijedlog gradonačelnice Ane Kučić...

Opširnije...

Ministarstvo odbilo izbor Antoninića za ravnatelja

Gordan Antoninić, kojega je Upravno vijeće nakon provedenog natječaja izabralo za ravnatelja Odgojnog doma Mali Lošinj, nije dobio i "zeleno svjetlo" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, bez čega ne može nastupiti na ravnateljsku dužnost.

Opširnije...

Hodali ulicama Cresa u spomen Danu pobjede

Povorku ulicama Cresa povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti održali su članovi Udruge branitelja Domovinskog rata grada Cresa, predstavnici Grada Cresa i drugi zainteresirani građani.

Opširnije...

Mimohod održan s manjim odazivom

S odazivom slabijim od prošlogodišnjeg, uslijed bojkota za koji se odlučila Udruga veterana Domovinskog rata, održan je mimohod branitelja središtem Malog Lošinja, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti - 24. godišnjice akcije "Oluja".

Opširnije...

Grad poziva u mimohod, Udruga veterana ne želi sudjelovati

Još nema zajedničkog jezika na relaciji Grad Mali Lošinj - Udruga veterana Domovinskog rata, uoči proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, državnog praznika posvećenog vojnoj pobjedi Hrvatske u ratu 1995. godine.

Opširnije...

UK predlaže suspenziju naplate Krčkog mosta

Povodom ljetnih turističkih prometnih gužvi, iz stranke Unija Kvarnera uputili su prijedlog prometnih rješenja za koja su uvjereni da bi pridonijela smanjenju gužvi i boljem protoku prometa.

Opširnije...

Nestankom zelenih površina stvoren problem na Bočacu, zabranjeno nametljivo nuđenje ugostiteljskih usluga

Sve odluke s današnjeg dnevnog reda Gradskog vijeća Malog Lošinja usvojene su jednoglasno, osim nove odluke o stipendiranju studenata i srednjoškolaca.

Opširnije...

U četvrtak Vijeće, nakon više od dva mjeseca

Članovi Gradskog vijeća Malog Lošinja u četvrtak će ponovo biti na okupu u prizemlju zgrade Muzeja Apoksiomena, nakon dulje od dva mjeseca bez zasjedanja lokalnog parlamenta.

Opširnije...

Antoninić izabran za ravnatelja, čeka se potvrda ministrice

Nakon provedenog natječaja, Upravno vijeće je većinom glasova (4:1) izabralo Gordana Antoninića za novog ravnatelja Odgojnog doma u Malom Lošinju.

Opširnije...

Na današnji dan.....

21/8/1879

Na Unijama rođen Ivan Radoslović, učitelj, proganjan od talijanske vlasti, potom predsjednik Narodno-oslobodilačkog odbora Ilovika, umro 1975. g.