Otoci.net

Čet21112019

Zadnje dodano:21.11.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika Marijana Dragoslavić na čelu povjerenstva za utvrđivanje nepravilnosti

Marijana Dragoslavić na čelu povjerenstva za utvrđivanje nepravilnosti

Grad Mali Lošinj dobio je Povjerenstvo za utvrđivanje nepravilnosti, što je na prošloj sjednici najavila gradonačelnica Ana Kučić prilikom rasprave o slučaju "Gradska vijećnica", kada je izjavila da je Grad napravio propust, predloživši da se utvrde pojedinosti.

Podsjetimo, u prosincu se Grad kao jedini ponuditelj javio na javnu dražbu, na kojoj je završila dvorana s pratećim prostorijama na prvom katu bivše Pomorske škole, te je jednoglasnom podrškom vijećnika odlučeno da se tih 269,77 kvadratnih metara kupi za 2.842.488 kuna.

U novoosnovano povjerenstvo izabrani su Marijana Dragoslavić za predsjednicu te Dubravko Devčić, Elvis Živković, Andrino Maglievaz, Marlen Vlašić, Branko Domac, Dejan Nekić, Mario Kamalić i Siniša Dakić-Barichievich, pa su zastupljene sve opcije prisutne u Gradskom vijeću.

Još su na sjednici Gradskog vijeća u srijedu jednoglasno obavljene još neke promjene u radnim tijelima. Tako su u Povjerenstvo za davanje na korištenje javne površine umjesto predsjednika Miroslava Čovića i članice Tanje Jović imenovani Marina Žunić Grbčić, odnosno Dario Dlaka.

Predsjednica Silvija Kocijan i član Gracijano Toić razrješeni su članstva u Povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda; umjesto njih na ta mjesta dolaze Roberta Malenica, odnosno Franko Vodanović. Silvija Kocijan više nije niti na mjestu predsjednice Komisije za provedbu javnog natječaja za raspolaganje gradskim nekretninama; predsjednik je postao Anton Kamalić.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!