Otoci.net

Sri19062019

Zadnje dodano:19.06.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika Šest odsjeka, pet voditeljica

Šest odsjeka, pet voditeljica

Nakon što su zaposlenicima dostavljena pravomoćna rješenja, a odgovoreno na žalbe, objavljena je kadrovska križaljka nedavno formiranog Jedinstvenog upravnog odjela Grada Malog Lošinja, kojim su zamijenjena dotadašnja tri upravna odjela.

Nakon jednoglasne odluke Gradskog vijeća o novom ustroju gradske uprave, donesene na prijedlog gradonačelnice Ane Kučić, proljetos je Miroslav Čović najprije imenovan privremenim pročelnikom, a nakon provedenog natječaja to je radno mjesto preuzeo i bez prefiksa privremenog. Unutar jedinstvenog odjela, uvedeno je šest odsjeka, a dosadašnje tri pročelnice postavljene su na mjesta voditeljica, pa je tako Tanja Jović postala voditeljica Odsjeka za urbanizam, komunalno gospodarstvo i gospodarenje gradskom imovinom, Ružica Baumgarten voditeljica Odsjek za opće poslove i socijalnu skrb, a Mirta Lozančić voditeljica Odsjeka za turizam, gospodarstvo i poljoprivredu.

Dio resora kojim se ranije bavila Mirta Lozančić sada je u Odsjeku za proračun, financije, javnu nabavu i EU-projekte čija je voditeljica postala Ivka Matošević, dok je predstojnica Ureda gradonačelnice postala Martina Krajina Mršo. Mjesto voditelja Odsjek za pravne, kadrovske poslove i samoupravu nije predviđeno, već je četvero zaposlenih u tom odsjeku izravno pod paskom pročelnika Čovića.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!