Otoci.net

Sri23012019

Zadnje dodano:22.01.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika Za Martinšćicu i Beli bore se po tri liste

Za Martinšćicu i Beli bore se po tri liste

Na izborima za vijeća mjesnih odbora 8. travnja, tri liste borit će se za Martinšćicu, te za Beli, dok se za Orlec, Valun i Dragozetiće prijavila samo po jedna lista, pa se već zna tko će u ta vijeća.

U Martinšćici, HDZ-ovu listu predvodi Irena Vidas, a iza nje su još Silvano Kučić, Sead Jašarević, Klaudio Kučić i Emil Kučić. Listu HSS-SDP-PGS predvodi Fiorenco Pinezić, a tu su još Milan Petrović, Damir Vlakančić, Miroslav Šimunović i Željko Mutić, dok su na listi bez stranačkog predznaka Ivana Saganić, Kristian Krivičić, Iva Delise, Boris Deželić i Jakov Kurtović.

U Belom su u ponudi HDZ-ova lista na kojoj su Livio Hrelja, Andrej Filipović, Mate Pavlović, Guerino Zec i Eleonora Hrelja, zatim neovisna lista na kojoj su Tijana Ban Vrsalović, Mario Sintić, Eduard Malatestinić, Jasmina Malatestinić i Miro Vrsalović, te neovisna lista na kojoj su Eliana Zec Solina, Valentin Mikičić, Sara Bandera, Vlatko Herbai i Viktorija Bandera.

U Orlecu se kandidirala jedino lista Unije Kvarnera - Franjo Jurasić, Krešo Juriša, Ljubomir Jurasić, Franko Jurasić i Tomislav Jurasić. Jedina lista u Valunu nema stranačko obilježje - Mila Surdić, Ivan Krivičić, Robert Zec, Antonia Mlacović i Ivica Kamalić, kao ni jedina u Dragozetićima - Domagoj Malčić, Nevia Srdoč, Liviana Dešković, Klaudio Grus i Gerry Vozila.

Na današnji dan.....

23/1/1968

U Italiji umro dr. Bernardino Rizzi (r. 1891. u Cresu), franjevac i glazbenik