Otoci.net

Uto10122019

Zadnje dodano:09.12.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika Ivković obrazložio svoj glas "za"

Ivković obrazložio svoj glas "za"

Na konferenciji za novinare, članovi lošinjskog HSLS-a iskazali su suglasnost s najavljenom koncesijom za kupališta u uvali Čikat, koju je podržao i njihov jedini član u Gradskom vijeću...

Na prošlotjednoj sjednici Vijeća, HSLS-ov član Rudolf Ivković podigao je ruku za prijedlog prve faze koncesije za pomorsko dobro, tj. kupališta na potezu od plaže vile "Hortenzija" do plaže hotela "Alhambra".

"S obzirom na to da gradska vlast godinama nije ulagala u uvalu Čikat, slažemo se s investicijama koje će doprinijeti razvoju turizma i poboljšanju kvalitete života svim žiteljima otoka Lošinja, i to na način da će se urediti kompletan kanalizacijski sustav, šetnica, plaže i drugi prateći sadržaji, s tim da se građane Lošinja neće ograničiti u korištenju i uživanju uvale Čikat", kazao je Ivković na konferenciji za novinare, na kojoj su uz njega bili dopredsjednik ogranka Mario Popović, tajnik Bakir Jerman i član izvršnog odbora Andrija Maričević.

"Kako je sada investicija prezentirana, smatramo da je kvalitetna i transparentna, a HSLS nikad nije bio protiv investicija koje su za dobrobit građana Lošinja, nego protiv onih koje idu u korist samo pojedinim interesnim skupinama. U prilog tome navodimo i ukidanje koncesijskog ugovora od strane Županije na molu ispred vile 'Karolina' zbog nepridržavanja elemenata ugovora", zaključio je Ivković.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!