Sri19122018

Zadnje dodano:18.12.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Kultura Na koncertu školaraca izvedeno 27 točaka

Na koncertu školaraca izvedeno 27 točaka

Kako je već uobičajeno, učenici glazbenog odjela Osnovne škole Marija Martinolića u Malom Lošinju nastupili su na predblagdanskom koncertu, pokazavši svojim članovima obitelji i prijateljima što su naučili tijekom proteklih mjeseci.

Na programu je bilo 27 točaka, a nastupio je učenički zbor pod vodstvom učiteljice Mirjane Nikolić, a zatim harmonikaši Mihovil Matić, Jerko Kovačević, Jelena Todorović i Aleksandar Todorović. Uslijedili su pojedinačni nastupi - Roko Peraić na klaviru, Gabriel Pahljina Hernandez na trubi uz klavirsku pratnju učiteljice Antonele Kunda, Miriam Banić na klaviru, Noel Benvin na harmonici, zatim Paola Vidulić i Magdalena Čović zajedno na klaviru, pa harmonikaški tercet Josip Sorić, Diego Stopar i Aleksandar Todorović. Lovru Rogića, poslije i Duju Borića, pa Ivana Negovetića, sve na trubama, pratila je učiteljica Antonela Kunda na klaviru.

U nastavku programa nastupila je Ivana Zorić (klavir), Aleksandar Todorović (harmonika), Ella Radan (klavir), Tian Vlašić (klavir), Lena Kunda (klavir), Sara Maljić (klavir), Josip Sorić (harmonika), Magdalena Karčić i Teha Bani (klarineti), Anton Sorić (klavir), Mirjam Zrnić (klavir), te Vito Andrič Tušup (klavir). Još jedan zajednički harmonikaški nastup imali su Noel Benvin, Ruben Polonio, Josip Sorić i Aleksandar Todorović, Matej Budinić svirao je klavir, a u završnici koncerta nastupila je Mirjam Zrnić na violini uz klavirsku pratnju učiteljice Mirjane Nikolić, te Anamarija Matić na klaviru.

Na današnji dan.....

19/12/1914

U Rabu rođen Mario Fafangel, lošinjski jedriličar-olimpijac