Mlade snage nose novu JAK-ovu predstavu

foto: B. Purić
foto: B. Purić
Kriminalističku priču s humorističnim elementima ponudit će ansambl lošinjskog kazališta JAK na premijeri "Zamke" u petak...

Jakovci su ove zime odlučili postaviti djelo francuskog autora Roberta Thomasa iz 1960. godine, s tim da im se za ovu priliku pridružio gost, zagrebački redatelj Darko Tralić. S lošinjskim teatrom još jednom surađuje Danica Dedijer, autorica kostima.

Vodeće role dobili su mlađi glumci JAK-a, pa je tako u glavnoj ulozi Elmedin Bjelić, koji tumači Daniela Corbana, dok u ulozi Elisabeth nastupa Barbara Šurlina.

Policijskog inspektora tumači Boris Šegota, svećenika Lučano Nikolić, skitnicu Merliša igra Robert Radan, a ulogu medicinske sestre Yvonne igra Sandra Podravec-Toić.

U realizaciji predstave sudjeluju još Gordana Šegota (zvuk, šaptačica), Milan Ćelap (rasvjeta) i Katarina Kučić, u čijem su salonu izrađeni kostimi.

Nakon premijere u petak, ista predstava bit će odigrana još u subotu, nedjelju i ponedjeljak - sve s početkom u 20 sati, u kinodvorani Vladimira Nazora u Malom Lošinju.