Otoci.net

Sri24102018

Zadnje dodano:23.10.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Baština Flavia Zorović na čelu Društva "Sv. Frane"

Flavia Zorović na čelu Društva "Sv. Frane"

Flavia Zorović izabrana je za novu predsjednicu Zavičajnog i dobrotvornog društva "Sv. Frane Nerezine - New York 1898", nakon što se dosadašnji predsjednik, odradivši četverogodišnji mandat, nije ponovno kandidirao, uslijed izbora na mjesto predsjednika Gradskog vijeća Malog Lošinja.

Nova predsjednica dosad je bila tajnica ove udruge, a na to je mjesto sada izabrana Doris Vešković Muškardin. Kako je u međuvremenu preminuo Krešencio Lekić, umjesto njega je u Upravni odbor društva izabran Ivo Rušin. Osim troje već navedenih u vodstvo udruge izabrani su, odnosno potvrđeni, Gabrijela Maglievaz (blagajnica), Ljubo Galjanić, Roberto Polonio, Luigi Satalić, Julijano Sokolić, Barbara Zorović, Ferdinand Zorović i Elvis Živković. Novi saziv Nadzornog odbora čine Anton Žuklić, Luciana Rukonić i Marko Satalić.

Od planiranih aktivnosti za sljedeću godinu, izdvojena je izložba i katalog o "Benevolent Society od St. Francis" - udruzi Nerezinaca u Sjedinjenim Državama, koja će dogodine proslaviti 120. godišnjicu.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!