9. festival lošinjskih balkona

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2019-08_tz-festivalbalkona-promo2019a.jpgVeć devetu godinu zaredom na otoku vitalnosti održat će se jedna od atraktivnih manifestacija "Festival lošinjskih balkona".

Na festivalu specifičnom po mjestu održavanja glazbenih izvedbi, u organizaciji Grada Malog Lošinja i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, 21. i 22. kolovoza 2019. godine duž malološinjske uvale tijekom jutarnjih i večernjih sati nastupit će brojni glazbenici poput Đanija Stipaničeva & Antonelle Malis, Bel canta – Jose Butorca, benda "Uncle Shelly", "Magic Guitars", "Duo da Vinci", "Nos Tres" te "MI3" benda.

Lošinjski balkoni u prošlosti su bili centar događanja, a ovom manifestacijom posjetitelji i mještani vraćaju se u prošlost i otkrivaju značenje balkona u mediteranskom načinu životu. Također, ovaj festival osobito je atraktivan i neobičan, budući da se cjelokupni program održava iznad njihovih glava.

Prošećite lošinjskom rivom, zastanite, podignite pogled i uživajte u zvucima 9. festivala lošinjskih balkona koji dolaze s balkona otoka vitalnosti!

Izvor: Turistička zajednica Grada Malog Lošinja