Otoci.net

Pet22112019

Zadnje dodano:22.11.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam 9. festival lošinjskih balkona

9. festival lošinjskih balkona

Već devetu godinu zaredom na otoku vitalnosti održat će se jedna od atraktivnih manifestacija "Festival lošinjskih balkona".

Na festivalu specifičnom po mjestu održavanja glazbenih izvedbi, u organizaciji Grada Malog Lošinja i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, 21. i 22. kolovoza 2019. godine duž malološinjske uvale tijekom jutarnjih i večernjih sati nastupit će brojni glazbenici poput Đanija Stipaničeva & Antonelle Malis, Bel canta – Jose Butorca, benda "Uncle Shelly", "Magic Guitars", "Duo da Vinci", "Nos Tres" te "MI3" benda.

Lošinjski balkoni u prošlosti su bili centar događanja, a ovom manifestacijom posjetitelji i mještani vraćaju se u prošlost i otkrivaju značenje balkona u mediteranskom načinu životu. Također, ovaj festival osobito je atraktivan i neobičan, budući da se cjelokupni program održava iznad njihovih glava.

Prošećite lošinjskom rivom, zastanite, podignite pogled i uživajte u zvucima 9. festivala lošinjskih balkona koji dolaze s balkona otoka vitalnosti!

Izvor: Turistička zajednica Grada Malog Lošinja

Na današnji dan.....

22/11/1908

Creski kopači dobrovoljnim prilozima podigli Narodni dom, središte narodnog pokreta ovdašnjih Hrvata; danas je ondje poštanski ured