Otoci.net

Ned21072019

Zadnje dodano:21.07.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam Lošinj i Cres zajedno u turistički "Masterplan"

Lošinj i Cres zajedno u turistički "Masterplan"

Direktori turističkih zajednica Cresa i Lošinja, te lošinjskih poduzeća "Jadranka" i "Lošinjska plovidba" potpisali su danas ugovor s budućim izrađivačem zajedničkog "Masterplana" razvoja turizma.

Svoje potpise na ugovor stavili su Dalibor Cvitković i Sanja Živanović, direktori lošinjske, odnosno creske TZ, član uprave "Jadranke" Goran Filipović, direktor "Lošinjske plovidbe Turizam" Đanino Sučić, te Siniša Topalović uime tvrtke "Horwath HTL", koja će na proljeće započeti šestomjesečnu pripremu dokumenta. Potpisivanju, održanom u prostoriji gradske uprave Malog Lošinja, prisustvovali su gradonačelnici Kristijan Jurjako (Cres) i Ana Kučić (Mali Lošinj). Ideja je da se ovim dokumentom definira operativna strategija razvoja, smjernice vezane za turistički proizvod i infrastrukturu, te marketing i razvoj destinacijskog menadžmenta.

Potpisnici su istaknuli da otočje Cres-Lošinj turisti ionako već doživljavaju kao jedinstven prostor, a ovaj dokument kao jedan od rijetkih zajedničkih otkako je prije 25 godina dotadašnja Općina Cres-Lošinj podijeljena na dvije.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!