Pet20042018

Zadnje dodano:20.04.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam Forum okupio stotinjak iznajmljivača

Forum okupio stotinjak iznajmljivača

Stotinjak iznajmljivača apartmana okupio je VI. forum lošinjskih iznajmljivača održan u hotelu "Bellevue" u Malom Lošinju.

Skup je otvorio direktor lošinjske Turističke zajednice Dalibor Cvitković, predstavivši podatke iz istraživanja stavova turista, odnosno potrošnji na lošinjskom području, koje je obavljeno od srpnja do listopada u Malom i Velom Lošinju.

Potom su u tzv. panel-raspravi, uz Cvitkovića, sudjelovali ministar turizma RH Gari Cappelli, lošinjska gradonačelnica Ana Kučić, Marijana Vuraić Kudeljan iz Porezne uprave Ministarstva financija, direktorica Turističke zajednice PGŽ Irena Peršić Živadinov, direktor "Jadranka hotela" Rikardo Hesky, direktor "Komunalnih usluga Cres-Lošinj" Neven Kruljac, te direktor "Lošinj usluga" Daniel Kljaić.

U hotelskom hodniku priređeno je predstavljanje posebnih ponuda ustanova i poduzetnika za iznajmljivače.

Za utorak je predviđeno nekoliko tematskih predavanja, u 9 sati bit će riječi o internetskim društvenim mrežama, u 10.45 o servisu "Airbnb", a u 12.30 o novom načinu prikupljanja otpada na otoku.

Na današnji dan.....

20/4/1674

Naredbom osorskog biskupa, u V. Lošinju župne knjige počinju se voditi i na talijanskom jeziku, pored hrvatskog jezika i glagoljice

20/4/1945

Partizani oslobodili Cres i Lošinj od njemačke okupacije, otoci vraćeni Hrvatskoj i preko nje Jugoslaviji

20/4/1979

U Cresu otvorena nova zgrada Osnovne škole

20/4/1982

Za predsjednika Općine Cres-Lošinj, na jednogodišnji mandat, izabran Vladimir Antolović

20/4/1983

Za predsjednika Općine Cres-Lošinj, na jednogodišnji mandat, izabran Mate Ferarić