Otoci.net

Sri23012019

Zadnje dodano:22.01.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam Aktivno u 2018. godini: "1 visit is worth 1000 pictures"

Aktivno u 2018. godini: "1 visit is worth 1000 pictures"

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja aktivno je započela 2018. godinu novom promotivnom kampanjom baziranom na vizualima i novom sloganu "1 visit is worth 1000 pictures".

Tako je u siječnju 2018. godine, u suradnji s agencijom Kuharić-Matoš, dizajniran te tiskan novi destinacijski image-katalog otoka Lošinja. Vizualno i tekstualno prilagođen po jezicima, odnosno prema trendovima tržišta, novi Image obuhvaća sljedeće činitelje ponude: zdravlje, kulturu, aktivni odmor, te prirodne ljepote i posebnosti lošinjskog arhipelaga.

U sklopu nove promotivne kampanje, Turistička zajednica je u suradnji s fotografom Hrvojem Serdarom kreirala i novu bazu destinacijskih fotografija s ciljem kreiranja mrežnog mjesta i novih online te offline-promotivnih materijala. U tijeku je i izrada jumbo-plakata, bannera te ostalih materijala, nastalih kao logičan slijed razvoja vizualnog identiteta, a u planu je i izrada nove linije promotivnih tiskanih materijala po temama: događanja, kultura, zdravlje, gastronomija, plaže i aktivni odmor, koji prate Image katalog.

Osim tiskanih i digitalnih materijala, novitet je i redizajn te izrada novog mrežnog mjesta Turističke zajednice u suradnji s tvrtkom "WEB Marketing" d.o.o., odnosno destinacijske web-stranice (www.visitlosinj.hr) koje prate digitalne trendove, a na koje su također implementirani novi vizuali. Rad web-stranice također prate nove promotivne aktivnosti i na društvenim mrežama, a sve s ciljem prilagođavanja trendovima na inozemnim tržištima.

Osim offline te online-aktivnosti, tijekom sljedećih mjeseci slijede prezentacije i to u Trstu, Ljubljani te Seteu (Francuska) gdje će brojnim sudionicima biti prezentirana kulturna, sportska i pomorska tradicija Lošinja.

Direktor Turističke zajednice Grada Malog Lošinja Dalibor Cvitković posebno se zahvaljuje modelima, odnosno stanovnicima koji su dobrovoljno sudjelovali u stvaranju promotivne kampanje te time pomogli postizanju autentičnosti fotografija i doživljaja. "Spajanjem svojih offline i online-kanala, destinacija zajedno s Turističkom zajednicom aktivno kreće prema ciljanom pozicioniranju turističke ponude otoka vitalnosti na svjetskom tržištu", izjavio je je Cvitković.

(Sponzorirani članak)

Na današnji dan.....

23/1/1968

U Italiji umro dr. Bernardino Rizzi (r. 1891. u Cresu), franjevac i glazbenik