Otoci.net

Ned19012020

Zadnje dodano:19.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam O mogućnostima unapređenja ronilačkog turizma

O mogućnostima unapređenja ronilačkog turizma

Na temu projekta ATAS - iza engleskog akronima krije se naziv "Antičke zamke Jadranskog mora" - održana je javna tribina u prostoru Muzeja Apoksiomena u Malom Lošinju.

ATAS je međunarodni projekt koji Europska unija financira s 80 posto, sudjeluju partneri iz Hrvatske, Slovenije i Crne Gore, i to Grad Mali Lošinj, Univerza na Primorskem, hotel "Maestral" (Prvić) i tvrtka "Hidromont inženjering" iz Budve, a u fokusu je valorizacija podvodne baštine i ronilačkog turizma na jadranskom području.

Na javnoj tribini je uvodnu riječ dao Boško Babić, voditelj EU-projekata u lošinjskoj gradskoj upravi, a potom su još o projektu i sudjelovanju organizacija koje predstavljaju govorili gradska pročelnica za financije, gospodarstvo i turizam Mirta Lozančić, direktor Turističke zajednice Lošinja Dalibor Cvitković, dr. Zrinka Mileusnić s Univerze na Primorskem, savjetnica na projektu Marina Đukanović, te Nenad Starčić, voditelj ronilačkog centra iz Malog Lošinja. Nakon pojedinačnih izlaganja, održana je rasprava među sudionicima.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!