Ned22042018

Zadnje dodano:21.04.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam Restoran Marina otvara vrata u novom ruhu

Restoran Marina otvara vrata u novom ruhu

Restoran Marina u marini Privlaka otvara svoja vrata u novom ruhu. U svježim plavo-bijelim bojama, koje podsjećaju na bijela jedra na plavom moru, nastavlja tradiciju kulinarstva koja je u istom prostoru generacijama Lošinjana i njihovih gostiju sinonim za tradicionalno dobru kuhinju i prostor ugodan za razne događaje, od marende do banketa povodom vjenčanja ili kakve druge zgode.

Šef kuhinje bit će Andy Đuzel, dugogodišnji kuhar u nagrađivanom restoranu Za Kantuni, a voditelj objekta Marko Hržić. Marko Hržić, rodom otočan iz Cresa, više od dva desetljeća vodio je značajne ugostiteljske objekte u susjednoj Sloveniji, pa je tako niz godina bio prisutan u poznatom restoranu AS te voditelj hrane i pića u hotelu Slon.

Zadatak koji je tim na čelu s ovo dvoje mladih, ali iskusnih ugostitelja stavio pred sebe je priremiti jela tradicionalne otočne kuhinje s dodatkom modernog kulinarstva i praćenjem novih trendova.

Tako je primjerice pripremljen ražanj, roštilj i peke koje će se sve pripremati pred gostima na način show-cookinga i dogotovljavanja pred gostom.

Posebno se naglašava želja da što veći broj namirnica bude iz otočnog okruženja kako bi se gostima prezentirala izvorna otočna kvaliteta.

Nova karta, izazovna za kuhare i nešto novo za goste upotpunit će se listom biranih vina, a jedna od večeri koja se priprema u početnoj fazi rada restorana je upravo prezentacija nekoliko poznatih vinara s kojima restoran surađuje.

Iz restorana Marina s radošću vas pozivaju na prvi posjet, a oni će se potruditi da opravdaju vaše povjerenje i daju zalog nekim novim posjetima, u raznim prigodama i u svako vrijeme.

(Sponzorirani članak)

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!